Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a chartokat, gondolatokat! Van tér felfelé, addig tuszkolják, amíg bírják. Nyár van, azt gondolnám elmennek pihenni a befektetők és zárják a pozikat, de nem, long stopok keresése még nem aktuális.
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a chartokat, gondolatokat! Van tér felfelé, addig tuszkolják, amíg bírják. Nyár van, azt gondolnám elmennek pihenni a befektetők és zárják a pozikat, de nem, long stopok keresése még nem aktuális.
Elérte a 15607-et, innen visszajöhetne 15581-ig és onnan long 15634-ig. Csak hát USA összezavarhat mindent.
15595, nálam visszaérkezett a tengelybe. Most vagy fel tovább, vagy le.
Kinek kéne itt szólni, hogy állítsák be rendesen a portál idejét?
Én sem látok benne erőt felfelé. A15600 kifog rajta, harmadszor futott neki. Érdekes, hogy Rocco-nál ez a szint egyáltalán nem szerepel ellenállásként. De ha itt taposnak elmozdulás nélkül, abból holnapra támasz lehet. 15530-ig várnám le. De legalább 560-ig lejöhetne. Már mindegy, hogy lejönnek-e,mert kikapták a behúzott stopomat
mert megcsinálta a tegnapi céláramat a 15431-et, vissza kell mennie a tengelybe. Onnan mehet fel.
----------------------------------------------------------------------
tegnapi 15.431-et ??????
Az biztos, hogy most felmegy 15595-ig, mert megcsinálta a tegnapi céláramat a 15431-et, vissza kell mennie a tengelybe. Onnan mehet fel.
Kockázatos, de még most is lehet 15.700- 15.750 (durva esetben 15.800) Mindenki biztosítsa, mert lefelé kellene mennünk.

Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a reggel chartokat.
Igen, a nyitás utáni short volt eddig a biztosabb pozíció.
https://invst.ly/v8qhu Nekem is kivágott egy longot a stop
Különösen azért, mert a fő irány most szerintem lefelé van. Bátran mernek shortot nyitni. A felmenetel 15.700 könyékére csak bónusz.
Szinte lehetetlen hajszállpontosan megállítani. Mindig egy sávot kell célárként tekinteni.
Órás felhő tető 15.563-nál van.
Eltudnék képzelni egy nyitás utáni 15.563-as lemenetelt, majd fel 15.665-15.700-15.730 és utána szabad lenne az út lefelé.