Megint beteszem, mert nagy valószínűsége tehát. hogy a nagy sárga 4. hullámban vagyunk, mely háromszög.

Megint beteszem, mert nagy valószínűsége tehát. hogy a nagy sárga 4. hullámban vagyunk, mely háromszög.

Igen, most már emlékszem! Korábban a 15.309-et, azért írtam be elérendő célként, mert a napos Kijun vonala 15.309-en található és az első körben valószínű, hogy oda le kellene mennie.
Az Inside Day viszont jól jelezte az esést!

Hosszútávú terv a DAX-ra.
A piros 4. hullám és a nagy sárga 4. hullám közel azonos szinten lehet.
----------------------------------------------------------------
Június 9.-én 15.800 környékéről vártam a lefelé irányt, 15.805-ről elindult lefelé, habár később szerettem volna, ha felmegy 15.840-ig.
Az biztos, hogy letörtük az éket, így valószínű, hogy a nagy sárga 3. hullám teteje 15.805 volt.
Most az a kérdés, hogy a nagy sárga 4. hullám "A" hulláma meddig megy le?
Eredetileg 15.300 környékére tettem az "A" alját, de lehet, hogy a 15.404 is elég lehet.
A "C" alját az dönti majd el, hogy hol az 'A' hullám alja.
Jelenlegi helyzet.
Két lehetőség van, mert ránézésre nem arányos.
Vagy kis korrekció után még megy lejjebb az "A" hullám, vagy, ha ennyi volt az "A" hullám, és akkor a "C" megnyúlt öt hullámos lesz (i-ii-iii-iv-v)
És most, hogy megcsinálta a zászlót, rövid távon mint vársz? Pl. szerinted ma meddig megy vissza fel, hogy érzed?
Kétséges, de azért 15505-nél csak nyitottam egy longot. Mert hol, ha nem itt? USA elránthatná.
Rocco is innen vár egy esetleges felfelé fordulást kb. 15640 környékére.
https://www.godmode-trader.de/analyse/dax-tagesausblick-verfallstag-fuer-derivate,9527589
15.550 megfogja, vagy 15.510?
Ha 15.510 alá megy, akkor elkezdtük a nagy sárga 4. hullám "a" hullámát.

ebben nem hiszek! Most a zárások határozzák meg az irányt és az intenzitást.
Miután egy alsó nagy tüske is volt nyugodtan mehetett volna felfelé is, ha nincsenek zárások.
Mivel határidősben is gondolom longok voltak megnyitva, azokat a lejárat előtt adják el, ezért az esés.
Megkezdődtek a lejáró határidős zárások, mert 13 óráig, ha nem zárja, akkor automatikusan zárja a rendszer.
Nagy csapkodás is lehetséges.
Jelzés az esésre, vagy kirázás?
https://www.tradingview.com/x/09QSLyMD/
Tegnap 740 körül nyitottam este egy shortot, azt hittem, zárásra "beverik", stop 777-en, tp 705. Ma reggel 2* is 706,05-ön fordult, ettem a kefét :D Aztán 703,95-ön zárt.