Jó reggelt!
Köszönjük a chartokat!
Nálam 14577 lehet esetleg.
Jó reggelt!
Köszönjük a chartokat!
Nálam 14577 lehet esetleg.
15750-nél nyitottam egy shortot, stop behúzva 0-ba, de lövésem nincs a célárról. Talán 15673.
Csak egy 4. hullám erejéig megy le szerintem. 15.000 alá.
14.961 már jó lehetne.
Persze a mértéke függ, hogy hol lesz/ vagy volt a 3. csúcsa.
Az IDCP alakzatnál mi a célár? Visszaadja a teljes emelkedést?
15.840-el elérhetnénk az ék felső szárát és onnan már jöhetne lefelé. (shortosok átverésére a 15.940 még lehetne a cél, de ehhez át kellene törnie az ék felső szárát.)

Sziasztok, jó reggelt!
Mindez amit betettem csak figyelmeztetés arra, hogy talán a 15.805-el elkészülhetett a nagy sárga 3. hullám és akkor indulhatna lefelé a nagy 4. hullám.
A mai napos gyertya vagy megerősíti, vagy elveti a Bearis Harami gyertya jelzését.
Személy szerint én még várnám felfelé 15.830-15.860 közé, hogy onnan élesen leforduljon.
Ma megcsinálhatná 20 óráig.

Az alakzatot Bearis Haraminak is nevezzük.
Egy emelkedő trendben a Harami-minta előfordulása piros Inside Day-vel azt jelzi, hogy a trend lendületet veszít, és a vételi sorozat lehűl. A Harami-minta első gyertyájának alacsonyabb része alatti zárás megerősíti a mintát, és értékesítési jelként szolgál a minta magas részével, mint stop-loss.
Tehát, ha holnap 15.673 alatt zár az jelzés a lefelé irányra.
Szerintem holnap szerda 20:00 órától nő a volatilitás.
15.477 letörésével nagyobb esés kezdődhet.
Long stopokat érdemes 15.673-ra tenni.
Jól értem, hogy a tegnapi nagy gyertya értékei között fog oldalazni holnap is? Tehát a gyertya két vége adja a stopszinteket? Vagy a mai gyertya?
magyarra lefordítva: várunk szerda 20:00 órára a FED kamatdöntésre és az azt követő sajtótájékoztatóra.
15738-nál lezártam a 15716-nál nyitott longomat. Nem merem bent hagyni napon túl.
A mai nap egy " Inside Day" gyertya alakzatot kaptunk.
Mivel a teljes kereskedési irányvonal az 1. nap kereskedési tartományán alapszik , a kereskedők néha az első ársávot „Anya” sávnak, a második ársávot pedig „Inside” sávnak nevezik:
A lényege:
Piaci szempontból az Inside Day minták a kereskedési volatilitás csökkenését jelzik. Ezt úgy is felfoghatjuk, mint a piaci erőteljes elmozdulás utáni határozatlanság időszakát (amelyet az első napon felállított hosszú, szilárd gyertya jelez).

Rengetek pénz, amit a fociba tesznek és nem jönnek az eredmények. Nulla pontosak leszünk. Szerintem a franciák és a németek ellen még nehezebb dolgunk lesz.