Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#91131 hosszhuszár Előzmény: #90610

A hozzáértés, Gáborkám, az hiányzik innen csak...........:((

A fehérgallérosok, íróasztal mügül, hoznak/ tak, egy döntést, és fingjuk sincs az egészről......

(Pedig sokunknál alapvető dolog, ha ne tudok valamit, kérdezek.)

Ahogy nem tudnak azonosulni egy átlag ember esetleges pénzügyi problémáival, úgy azt sem tudják, hogy létezhetnek a cikkben szerepő atók is........

Nehéz is elképzelni, a "szolgálati" autóból, a bőr fotelokban ülve..........röhej.........

#90212 GáborGábor Előzmény: #90172

A lehetőségeket szétprivatizálták korábban ...

:(

A hozzá nem értés miatt megy tönkre az ország. Amíg a politika és gazdasági összefonóndásai erősebbek ebben az országban addig semmi értelme összehasonlításokkal kísérletezni, legfeljebb Bissau Guineaval ...

#90172 Ozzy_ Előzmény: #90133

ha a lehetőségekre osztanák a pénzt, akkor világhatalom lennénk.

#89738 Ozzy_ Előzmény: #88967

ott minden más.

Elég ha csak tv-t nézel, vagy rádiót hallgatsz, szinte minden nap hallhatod valamelyik híres szinészt, zenészt nyilatkozni. Jóval egyszerűbb nekik ezt megoldani, mint itthon. Nincs nyelvkérdés, a közönség pedig jóval nagyobb kb 65millió ember. Ráadásul tőkeerősebek is és jóval többet fogyasztanak, tehát van miből fenntartani az igényesebb médiát.

#88967 Kissherceg Előzmény: #88847

az itteni autós újságok mennyivel igényesebbek.... Reklámozó cégekről nem beszélve. Bentley, aston, ferrari, lambo, maserati hirdetők nem nagyon vannak otthon, de itt még a jelentősebb tuning cégek is reklámoznak...

#87294 Ozzy_ Előzmény: #87283

Nem néz utána a biztosító. Tapasztalat.

Persze lehet, hogy ez biztosítóként változik.

#87283 KawaBazsy Előzmény: #87222

Valszeg rossz autót néztem.. :-) Itt ugyanis nem köbcenti alapján rangsorolnak, hanem presztízs kategóriák vannak. Egy Golf 4-es pl a 4-es kategória, de az általam említett Saab az 15-ös (a húszból) Angol jogsim van, de abba is ugyanaz van beleírva, mint a magyarba, nem kezdik újból. A garázsnak akkor lenne jelentősége, ha comprehensive biztosítást kötnék, de én csak third party-t szoktam. Vidék vmivel olcsóbb, ez tény, de jobb szeretem, ha a nevemen van a tulajdonom. Kamuzni meg lehet persze, ez csak akkor üthet vissza, ha okozol vmit, mert akkor a biztosító mindennek utána néz, s esetleg nem fizet.