Telki? A leggazdagabb helyiség Magyarországon, ha jól tudom.
Mondjuk Belgrád rakparton és Semmelweis utcában vannak kiadó lakasaim. Havonta egyszer pénzért be. Kíváncsiságból Telki is szar? Arrafelé keresek kecot?
falusi gyerek falusi is marad , ) szüleid is a kommunizmusba születtek meg szerintem te is..
Én Magyarországra születtem ahol abban az időben épp a szarzsák komcsik regnáltak, de aztán elmúlt, mint ahogy minden mocsoktól megtisztult már ez a csodás ország.
aki a korára lehet a legbüszkébb az elég gáz.
Nektek kell a kutyaugatás a fűnyírás, nekem a város kell. Mindenkinek a saját döntése.
Ha annyira szar a város akkor miért kell ott nézni lakást? Ha kiadásra kell, akkor miért nem jobb a friss levegős helyen kiadni ha az annyival jobb?
nekem nem kell ingáznom, gyalog vagy tömegközlekedéssel járok, ha szállítok akkor autózom 11-14óra között.
Minek nézel ingatlant ha nem akarsz a városban élni?
Hagyd, sose fogja érteni. Beleszületett a kommunizmusba, s a belvárosba, ez meghatározza.. :-)
Nem jár egyikünk se munkába. Én vállalkozok, asszony itthonról dolgozik. Ez SE jött be! :-)
A pickuppal még sosem voltam a városban, max átutazóban. Ha kocsi, akkor ott vannak a kis szaggatósok, de legutóbb pl cangával mentem be az Arénába, meg utána ingatlant nézni.. Ami magának elképzelhetetlen. :-)
Ja, hogy te el akarsz vegyülni, h ne ismerjenek.. akkor hajrá! :-)
figyelj , beülök a kocsiba és szinházba , étterembe megyek, MO bárhova gyorsan elmegyek. Igen ugat a kutya , az a dolga.
Büdös Budapestről , kiszálva 3 fokkal hüvősebb , nagyon jó levegő. Belváros piszkos , büdős , aszfalt forró , csövesek
ja, aki munkába jár az reggel este elveszít 2órát az életéből a családjából. Ha autózik akkor többet, hallgatja a rádiót b@sztatja a gyereket, a telefonját, festi a körmét..
kamu, ford teherautóval jársz a városba és szidod a többieket mert ők is ezt teszik amit te. :)
falu, akarsz sétálni, elkezd ugatni egy kutya, erre elkezd ugatni a környék összes kutyája..szánalom. 8kor már kihalnak az utcák.
Mindenki ismer mindenkit, mindenki lesi a másikat..
Városban élet van, kimész éjfélkor akkor is nyüzsi, éttermek kocsmák.. dunapart.. csodás panoráma.. senki nem foglalkozik a másikkal.
olyan lakásokat szeretem a városban ami nyugi, napsütés, és kimész a kapun és benne a sűrűben.
HA tömegközlekedés, akkor vonat. Félóránként jár, most sűrítenék negyedórásra, s 20 perc alatt van a Keletiben. A többit számold ki :-)
DE! Semmi dolgunk a belvárosban, csak azért megyünk be, h a gyerekek ismerkedjenek a Várral, Ligettel, Gellért heggyel, stb..
Mennyi idő alatt érsz be átlagosan (nem rekord idő alatt) csúcsforgalomban tömegközlekedéssel a Deák térhez ?
A füled, az. A legjobb kompromisszum.. Te meg senyvedj a forró, s büdi belvárosban. :-)
Tele erdővel , jó a levegő , elfogadható közlekedés ( most 6 új vasuti megálló)
Monjuk relativen sok vietnai , kinai vett családi házat , de ugyanugy nyírják a fűvet és a gyerekeik is ott hagyják a játszótéren a játékaikat.