Még a "zászló" lehetősége sem kizárt!

15562-nél újraindítottam a longot, a stopot pici pluszba húztam. Hiába húztam be a stopot, 6 pont mínuszban vett ki. Nekem mára elegem van ebből. Az elmebeteg kanócokból....
15533-nál újranyitottam a longot. 15523 stoppal. Le is zártam 47 pont pluszban, mert brutális mozgások vannak.
Hű, de jó, hogy zártam a longomat! Újranyitottam 15543-nál de kicsapták a stopomat.
15530/545-nél indított longjaimat 15608-nál zártam. De büszke nem lehetek, mert ezzel csak kompenzáltam a reggel 9-kor nyitott longok veszteségét. Nem erre számítottam.
Sziasztok, jó reggelt!
Ma figyelni kell a Donchian alsó vonalára 15.635 és az ék kb. aljára 15.610. Fontos terület.
Ha esetleg letöri még elképzelhető, hogy egy "medve csapdát" csinál, elhitetve, hogy a letörés megtörtént és indul az esés.
Ebben az esetben a 15.550 lehetne a cél, esetleg a 15.430, de az már kirívóan mélyre menne.
Hasonló lehet felfelé.
Cél 15.800. Ha áttöri, akkor lehet esetleg 15.940, ami ebben az esetben bikacsapdaként is működhetne.
-------------------------------------------------------------------------------------
Továbbra is érvényes! Még a 15.430-at is kipróbálhatja.
15.500-ról vagy 15.430-ról csinál egy medve csapdát.
Utána elképzelhető, hogy felfelé töri az éket 15.940-ig és onnan lefordul. Ekkor érvényesülne a bika csapda.
Sziasztok, Lenthor köszönöm a chartot. Lehet, hogy most 15550-610 között oldalazunk egy kicsit. Rocco szerint VDAX azt jelzi, hogy a DAX hamarosan emelkedni fog.
Hajnali jóreggelt!
Két fontos szint látszik jelenleg.
15.477 alatt a medvék területére sodródnánk.
15.630 felett a bikák ismét irányítanának.

Úgy látom, jól tettem, hogy délután lezártam a longomat, mert azóta sem mentek el erről a szintről.
A 15524-nél nyitott longot 15578-nál zártam, mert itt esélyes egy elakadás szerintem. Mára azt hiszem, kiszálltam 62 pont pluszban, addig amíg plusz.
Én realizált pluszokról beszéltem. 15524-körül fordulhatna már.
Egy pillanatra én is pluszban voltam még fent, de aztán gyorsan kiütötték. Most nem akarom elkapni az alját, megvárnám míg fordul. Én is az előző emelkedés szintjeit nézem, delén már a 80% felé haladunk... Ott a környékén vannak Lenthor korábbi alsó szintjei is.
Mindjárt mínuszban is lesz :) Irány 15.530