Én realizált pluszokról beszéltem. 15524-körül fordulhatna már.
Én realizált pluszokról beszéltem. 15524-körül fordulhatna már.
Egy pillanatra én is pluszban voltam még fent, de aztán gyorsan kiütötték. Most nem akarom elkapni az alját, megvárnám míg fordul. Én is az előző emelkedés szintjeit nézem, delén már a 80% felé haladunk... Ott a környékén vannak Lenthor korábbi alsó szintjei is.
Mindjárt mínuszban is lesz :) Irány 15.530
Hehe! 14 pont pluszban vagyok a longokkal. De látom, esett 100 pontocskát. A legutóbbi emelkedés 62 %-át már visszaadta. Remélem, ez rugóként fog működni majd felfelé.
Nem erre, ezen éken belül amit berajzoltam fibót, az pont kb. az előző csatorna aljtól ment a csatorna tetejéig és annak az 50%-nál járunk most 15.602 körül, mert talán az egy kis 3-as hullám volt felfelé, ez pedig egy korrekció le és akkor mehetünk tovább.
Csak érdekelt volna, hogy jól rajzoltam e fel, mert közben volt egy leszúrás is.
Az a bajom a longgal, hogy az egésznek a lefelé görbülő íve fej kialakulását sejteti 15470 nyakvonallal és nem szívesen nyitok longot. Sunyi lehúzások vannak és volt valaha egy elbizonytalanodott céláram 15442-re. Én most ebből kimaradok.
Erre gondolsz!
Viszont erre írtam, hogy lehetséges, hogy fals leszúrás volt és ezért nehéz behúzni, de jelenleg ezt követi!

Szia,
Nekem itt 15.600 körül van az előző nagy csúcs 50%-os fiboja ezért ha nem szúr le jobban akkor indulhat felfelé Lenthor célja irányába. -» 15.800 körül.
https://www.tradingview.com/x/Hpw4AYbv/
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy azt jó helyről húztam (15,470)? Esetleg azt már az előző leszúrástól kellett. volna húzni (15.610)?
köszi
Jó, hogy zártam a longot pici pluszban. 15612-nél újranyitottam a longot 600 stoppal. Stop nullában, ma nincs hangulatom ehhez.
Akár nagyon gyors leszúrás is lehet 9 óra után. Ebben az esetben nem sok gondolkozási időt hagynak.
Hosszútávú terv a DAX-ra.

A piros 4. hullám és a nagy sárga 4. hullám közel azonos szinten lehet.
Sziasztok, jó reggelt!
Ma figyelni kell a Donchian alsó vonalára 15.635 és az ék kb. aljára 15.610. Fontos terület.
Ha esetleg letöri még elképzelhető, hogy egy "medve csapdát" csinál, elhitetve, hogy a letörés megtörtént és indul az esés.
Ebben az esetben a 15.550 lehetne a cél, esetleg a 15.430, de az már kirívóan mélyre menne.
Hasonló lehet felfelé.
Cél 15.800. Ha áttöri, akkor lehet esetleg 15.940, ami ebben az esetben bikacsapdaként is működhetne.