Regisztráció Elfelejtett jelszó

Gyorsjelentések

Re: Kisebb az Alcoa vesztesége a vártnál

#87397 Zabás Előzmény: #87349

3200 az az erős támasz ott kéne próbálkozni!!

#87352 Robag Előzmény: #87349

Nemtom, no.

Sejtettem hogy zászlóra gondolsz, de nem mertem rávágni forgalmi adatok nélkül. A hati forgalmak alapján sem egyértelmű nekem.

Az viszont biztató, hogy az e heti nagy fehér hati gyertyának rekord forgalma van.

De ezt a csevejt már tényleg át kéne emelni a hati topikba, mielőtt herceg ránk szól. :)

#87349 Hathor Előzmény: #87345

na ez érdekes lesz.. minden esetre shorttal várok, bár OTP még 3300ig mehet attól..

utána up? na az érdekes lesz, mert mindenki shortolni fogja fel, utána visszazárnak és generálják az emelkedést

#87345 Robag Előzmény: #87337

:) Már megint az a zászló... :)

...kár hogy forgalom nincs a képen...

Egyébként ha hatiban nézem, az árbóc forgalma nem volt egyértelműen nagyobb a lecsorgásénál. Viszont a lecsorgásban fokozatosan csökkent a forgalom a vége felé.

#87337 Hathor Előzmény: #87332

helyes.. akkor jól láttam.. ott mintha egy zászlót látnék :)

annak a célára??

vagy elliot 2célára?

és miért jönnek most a részvény jegyzések?

#87332 akpo7 Előzmény: #87321

Ha mar off: erdekes lenne, ha kilepne felfele.

#87321 Hathor Előzmény: #87299

mivel saját topicom, így egyet offolok..

érdemes mindenkinek megnézni egon mai elemzésében a Bux hetes grafikonját..

mit is mutat a kép?! :))

#87318 Hathor Előzmény: #87287

köszi..

de maradj már meg eyg avatarnál, mert ma is láttam többször az avatart, de tovább szaladtam rajta, nem figyeltem ki írta :)

#87299 Atesz11 Előzmény: #87292

Már a Roubini is pozitívan pofázik!

Van egy olyan érzésem boldogság lesz megint!:)Nincs is válság!:D

#87292 Atesz11 Előzmény: #87282

GYORSJELENTÉS

USA: Bank of America (várt EPS: 18 cent), Citigroup (nyitás előtt, -33 cent), General Electric (24 cent).

Kisebb az Alcoa vesztesége a vártnál

#82373 Hathor

Kisebb az Alcoa vesztesége a vártnál

Az Alcoa Inc., a legnagyobb amerikai alumíniumgyártó a második negyedévben a vártnál kisebb veszteségről számolt be. A cég ugyanis időben csökkentette termelését, és az elbocsátások révén pénzt takarított meg.

nettó veszteség 454 millió dollárt tett ki, ami 47 centnek felelt meg részvényenként. Ez az egy évvel ezelőtti 546 milliós nyereséggel áll szemben, ami 66 centes részvényenkénti eredményt jelentett.

Az Alcoa eladásai 41 százalékkal csökkentek, 4,24 milliárd dollárra.

A Klaus Kleinfeld vezérigazgató által irányított cég csökkentette a kibocsátást és sok dolgozót épített le - írja a Bloomberg.

"Az Alcoának van ereje a fennmaradáshoz, és csökkentette a költségeket, hogy kiállja az alumíniumipar történetének legkomolyabb visszaesését" - közölte Kleinfeld. Az Alcoa részvényei a bejelentés után 5 centtel emelkedtek, és 9,46 dollárt értek.

Az Alcoa az első cég, amely a Dow Jones Ipari Átlagban szereplő harminc legfontosabb vállalat közül publikálta negyedéves számait