Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

A Fed tervezi a vállalat…

#873671 Macskaegér Előzmény: #873670

A Fed tervezi a vállalati kötvényportfoliója fokozatos leépítését, melyet még a pandémia nehéz időszakában vásárolt meg, akkor segítve ezzel a piacot. A vállalati kötvények mellett ETF-ek is találhatóak a Fed mérlegében, összesen 13,7 milliárd dollár értékben. Az ETF-ekkel kezdődhet az eladás, míg a kötvények újbóli piacra dobása inkább nyár vége felé várható, azonban a cél, hogy a Fed év végéig megszabaduljon ezektől az eszközöktől. Már 2020 év végétől nem vásárolta ezt az eszközosztályt az amerikai jegybank, melyek között megtalálhatók például az Amazon kötvényei is. Múlt pénteken még 14 éves mélypontra estek a kockázatosabb kötvények hozamai, melyet a visszaszoruló világjárvány katalizált. 3,88% volt a mélypontja az átlagos magas kockázatú kötvényeknek május közepén, mely eddig még soha nem látott alacsony szint volt. Reuters hír

én shortot nyitottam 155…

#873670 Macskaegér Előzmény: #873669

én shortot nyitottam 15590-ről, jók az adatok Fed lépni fog, stop nullában, usa gap down

Vissza a tengelybe és mo…

#873669 DÉKÁVÉ

Vissza a tengelybe és most akkor hova? Biztos, hogy innen felfelé vezet az út?

A tegnapi 4 órás hosszú …

#873659 DÉKÁVÉ

A tegnapi 4 órás hosszú gyertya aljáról fordulhat. Ez az un. ostor unortodox alakzatom. Ha innen fordul, akkor felcsap rendesen.

dax

#873652 sztrovy Előzmény: #873648

Zárnom kellett a pozit, ez most nem jött be. Most várok fordul-e. Ha lemegy a jelzett FIBO szintig, ami nálam is 15.468 körül van, akkor szerintem ott már húzza egy mágnesként a rés alja ami 15.420 a prompton. Szóval most tanácstalan vagyok :)

dax

#873650 Lenthor Előzmény: #873646

LBTrade

Nálam elindulhattunk a 4. aljára.

Cél: 14577

-----------------------------------------------------------------

14.577 aljára. Nem értem eddig 15.481 az alj.