Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

nem térdeltünk le, helyette mutogattunk ...

#874014 matgab Előzmény: #873951

Szerintem meg kellene mondani az UEFA-nak, hogy a magyar és a német (esetleg az olasz ) játékosok jobb karuk lendítésével fejezik ki a feketék elnyomása miatt érzett szégyenérzetüket...

B@ssza meg az UEFA, amikor a játékos a meze alatt Jézus képét hordta és gólja után megcsókolta a képet, akkor megbüntetik, meg azt mondják, hogy a politika nem pálya, de ez a BLM térdelgetés , ez nemhogy tiltott vagy megtűrt, de abszolút szinte elvárt...

#873954 TrendMan Előzmény: #873951

Most láttam élőben.

Hát ez egy teljesen marginális dolog volt, tartott vagy 8 mp-ig és a nézők azért fütyültek, mert már rég mennie kellett volna a meccsnek és nem tudták mire várunk még.

#873951 TrendMan Előzmény: #873944

Én sem, de a kifütyüléssel sem.

Nem kellene az eltérő véleményeket pellengérre állítani.

Ez a furcsa tűzriasztó, ami az ír sajtótájékoztató alatt megszólalt, amikor a 'negro' játékos beszélt is gáz.

A másik oldalról érdekes, hogy a foci pályának politikamentesnek kell lennie, de onnantól kezdve, hogy bárki bármilyen egyéb viselkedést behoz, már nem lehet az.

Hiszen az ember vagy követi vagy nem.

https://www.independent.ie/sport/soccer/internatio...

A mai valóságban már simán benne van, hogy valaki kitalál egy mozgássort, amivel kifejezni szándékozik valamit és a focistáknak azt kell majd előadnia meccs előtt :) Na jó! Még nem egészen, de már majdnem!

Jól van!Az EB első négy …

#873846 TrendMan

Jól van!

Az EB első négy napján nem látok magyar mérkőzést!

Addig is veretlenek vagyunk, amíg nem lépünk pályára!!

Jól van!

De vajon meddig lehet ezt így kihúzni?

Igen, Gera csupaszív ját…

#873831 matgab Előzmény: #873803

Igen, Gera csupaszív játékos volt, technikailag zseniális, de azért nem egy intelligens okos ember. Egy egyszerű szeretnivaló pali. De edzői kvalitásai , embereket irányító képessége, emocionális képességei , pályán való látás képessége -pályán kívülről - sajnos kevés. Az ilyen emberekből nem lesznek jó edzők.

Lehetne valóban technikai edző, vagy segédedző vagy hasonló, de vezető edzőnek nem alkalmas.

Dárdai az , Marco Rossi is az. Szoboszlai is lehet, hogy nagyívű pályát fut be játékosként, de nem lesz jó edző.

Rebrov például már ránézésre egy intelligensebb edzőnek tűnik mint ez az osztrák új edző a Fradinál. Most megmondom, hogy nem fog bejutni a Fradi a BL-be, pedig jóval gyengébb ellenfelei lesznek , mint tavaly -és ha az EL-be bejut, akkor sem fog olyan jól teljesíteni. Sőt lehet, hogy még a magyar bajnokságot sem nyerik meg ezzel az ürgével.

Nem tudom ez a szöglet u…

#873803 TrendMan Előzmény: #873798

Nem tudom ez a szöglet után a lepattanót egyből visszalövöm mennyire oktatható, de én létrehoznék Gerá-nak valamilyen extra szerepet a csapat mellett, rugástechnikai edző vagy valami hasonló.

Sajnos, mint mesteredző szerintem nem találja a helyét.

Nem tudja a játékosokat magával ragadni.

Így most arra van esélyünk, hogy három 0:0 után tizenegyesekkel továbbjussunk vagy ilyesmi :(

Vagy egy szöglet.

Gera zseni volt! Már 17 …

#873798 matgab Előzmény: #873782

Gera zseni volt! Már 17 évesen a Fradiban is, nagyon sajnáltam h eladták. Ha ő nem magyar hanem brit vagy ázsiai játékos lett volna, akkor valószínűleg legalább egy Liverpool vagy Valencia szintű csapatban játszott volna, nem a Fulhamben /WBA-ban...

Csak a magyar játékosoknak nincs marketing értéke...

Néztem a Ciprus elleni meccset... Ha Szoboszlai lenne, akkor azt mondanám h jobb a csapatunk sokkal mint a 2016-os. Persze az ellenfelek is most sokkal erősebbek.

Scafefer es Varga K játéka tetszett, de jó volt Szalai A. Nego es Nagy Adam játéka is. Orbán stabilan jó. Elöl leszünk nagy gondban. Szalai már 2016-ban is öreg és lassú volt.

Nagy kár Kalmárért is, de főleg Szoboszlaiért. Velük akár meglepetéseket is okozhatott volna a válogatott, igy nagyon kevés esélyt látok rá.

Ami még szembetűnő volt, h fizikailag milyen gyengék a magyar játékosok. Főleg Hahn. Ügyes , csak ahhoz h nemzetközi szinten produkáljon valamit hiányzik róla 15 kiló szín izom! Nagy Adi ilyen szempontból pozitív fejlődésen ment át a chamionshipben, látszik rajta a fizikai fejlődés.

De az összes magyar bajnokságban játszó játékos nagyon filigrannak tűnt még a ciprusiak mellett is...

Ez mekkora gól volt:Enné…

#873782 TrendMan

Ez mekkora gól volt:

Ennél nagyobb csak az, amit a Liverpool-nak rúgott:

remélem azért nem visszavonulás a vége

#873525 Tapasz Előzmény: #873513

Szeméremcsont gyulladás. Nem is hallottam még erről a betegségről.

remélem azért nem visszavonulás a vége

#873521 matgab Előzmény: #873513

Hát se Szoboszlai, se Kalmár... Innentől fogva tényleg semmi esélyünk, mert ki lesz az irányító középpályás?

Lehet, hogy vissza kellene lépni inkább Izland javára...

Az sem szerencsés , hogy a Portugálok ellen kezdünk. Jobb lenne, úgy, mint a múltkor, hogy a 3. meccs megy a Portugálok ellen, hiszen azért C. Ronaldo addig elfáradhat illetve könnyebben megsérülhet (nem kívánom neki). De az elején ezek még nem opciók.

Stadion átadás ünneplése

#872429 matgab Előzmény: #872407

Felcsút lett a 2. a bajnokságban...

Hát az biztos , hogyaz előző szezonban a hosszú nemzetközi kupamenetelés nem vett ki sok energiát a fiatal magyar akademistákra épülő (ja nem ide) focisták lábából...

Amúgy ha az indiai covid helyzet megérkezne ide Európába, akkor még esélyük is lehet akár a 2. pótselejtezős körig eljutni...

Kár , hogy az Arsenal nem ért oda az EL helyek egyikére. Milyen lenne már egy Puskás vs Ágyúsok meccs... :-)

Stadion átadás ünneplése

#872407 prfecó

Na holnap Mészáros , hány nagykutyát látt vendégül szerintetek.

Mind 18 sky box , 240 fős VIP és a teljes 2000 fős kézilabda csarnok fel van készitve, mindenre

Puskásba hétfő mind a 84 előre fizetett sky box üzemel( megjelent Csányi mellett potrohos is ) és több VIP vendég volt az ingyen pia-kaja részlegen , mint fizető néző.

Viszont a Fradi szombati 3500 fős lézengő meccsén nem jöttek be a fizetős cateringre , de ingyenes VIP zsufolt volt. a 18 Sky meg 110 % üzemelt