"rák" alakzatként indult (május 6.-án) de már korábban betettem, hogy inkább pillangó lett. A végeredmény ugyanaz.

-----------------------------------------------------------------
Jelenleg: elérhető a cél

"rák" alakzatként indult (május 6.-án) de már korábban betettem, hogy inkább pillangó lett. A végeredmény ugyanaz.

-----------------------------------------------------------------
Jelenleg: elérhető a cél

Én is kíváncsi vagyok, mert innen a céláram 15442 lenne. De már annyira eltorzult minden ettől a fellövéstől, hogy nem vagyok biztos benne. Ez már a mai GAP közelében lenne, de szerintem holnap tölthetné be. USA nyitástól parázok, hogy tesz-e még hozzá száz pontotcskát. Ja! Meg attól is parázok, hogy USA idegrángása kiveszi a stopomat.
Innen short, de mar két szűk stoppot is kiszedtek. Kiváncsi vagyok Amerika még feljebb nyomja, vagy ott most realizálnak egyet első körben?....
Felfelé, ha menne akkor ellenállások:
- 15. 682 ott vagyunk nagyjából
- 15.780
- 15.879

Lenthor, a csatornatető 15650-15700 ellenállási szintjére mutat valamilyen Fibo szint vagy egyéb más is, ami szintén azt jelezhetné, hogy le kellene fordulnia?
El sem tudom képzelni, mi lesz itt, ha megjön USA. 15688-nál van egy fibo szintem. Talán onnan fordulhat. Annak 15440 a célára, ha az az alakzat, aminek gondolom.
Én is nyitottam 15633-nál és 15643-nál shortot 15655 stoppal. Van egy függő eladási megbízásom 15664-nél 15680 stoppal. Mást nem tudok tenni itt a semmi közepén. Ha bejön, akkor fedezi a veszteségemet.
15.645-ről megint próbálkozom egy shortal, nagyon szűk stoppal.
Én momentán nagyon örülnék neki ha beetetés lenne, mert lassan én se bírom marginnal :D De ez az én hülyeségem.
Nagyon impulzívan meglódult, kőkeményen.
Sziasztok!
Lenthor, köszönjük a chartokat. Ez bőven benne lehet, tetszik.
Persze, minden nap egy beetetés. De momentán felfelé megy, nagyon és megint nem merek felszállni a légüres térbe mutató cél irányába. 15664-től talán érdemes shortolni. Az a baj, hogy a felfelé menetben azt nézzük, hogy meddig mehet le és nem azt, hogy meddig mehet fel. Ha már volt azon az árfolyamon, akkor simán látom a long célokat, de csak így a levegőben. Persze elképzelésem az van, csak ha nem jó, akkor nem bírom marginnal.
Nagy átverés is lehet ebből. Mi van, ha még mélyebbre készül, mint gondoltam és ez a felhúzás csak beetetés volt.
Ebben az esetben, ha mélyebbre akarják vinni, akkor 15.093 vagy túlhúzással 14.960-ra pályázhatnak.
Kíváncsi leszek rá!