Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

harmadik út

#873128 Spade Előzmény: #873126

Orbán nélkül nincs harmadik út vagy bedarálnak az eu-alá főleg a németek-franciák alá mint pl az osztrákokat, akik semmiben nem mernek egyedit lépni ha igan akkor találnak kurzrol akárkiről egy mallorcai videot vagy csinálnak ha nincs, ha ez nem akkor az us csicskája lehetsz mint ukrajna és részben már románia. A németek-franciák és az usákok nem szarral gurigáznak. Ahhoz orbán zsenije kell h legalább részben kivonjuk magunkat e 2 erőtérből. Hol is tudna pl varga vagy Lázár vagy más, macronnal egyezséget kötni a bizottsági elnők személyéről merkel ellenében ? No way ahogy a hiper passzív angolos karigeri mondaná. És még vaccinákat is meg a víruskezelést is űberükl lehozta , hol nem kell már maszk az eu-ban rajtunk kívül ? Orbán sztem Rákoczi óta a magyar történelem legnagyobb magyar politikusa...

harmadik út

#873127 Spade Előzmény: #873118
Borvendég zsuzsanna kb. most megjelent könyveit
A hálózat pénze, Az impexek kora, A kádári Mo titkos története, kötelező elolvasni aki a magyar politikáról egyáltalán elmélkedni szeretne .különben csak a felhőt karcoljgatja, meg a hülyeségeket amit a média tuszakol a fejekbe azokat idézgetik be , meg adják vissza
Titkosszolgálati iratokat dolgozott fel Ezekből a könyvekből kiderül h a 70-es 80 -as élvekben szijjel rabolták
az országot és a rendszerváltás után az adósság az tulajdonképpen a belső hálózat , akik az szdsz-esek és szocik közte gyurcsány fero felé álltak fenn
és ennek segítségével nyulták le az állami vagyont a 90-es évek elején , ezért szoptunk 30 évet. Svjci kutatók összeszámolták h Mo-ról 1970-1990 között 241 milliárd dollárt vittek ki offshore cégekbe főleg szoci és szdsz segítséggeé. Ezért ilyen az elmúlt 30 év amilyen és ezen a 2 farku kutyák semmit nem tudnak segíteni de még a mi hazánk se.ahoz ez túlságosan nagy falat egyedül orbán, ha tud mert ez egy óriási szabadságharc

harmadik út

#873126 Ibiza Előzmény: #873114

Szerintem a harmadik út egyértelműen orbán nélküli. Orbán személye megosztó ezért nem jó a harmadik úthoz. Társadalmi konszenzus kell. Orbán elhivatott, erős küldetéstudata van ez az ereje. Maradhatna a háttérben, egy eus poziban V4es stratégiában.
Szerintem a fidesz, orbán nélkül nyerhet megint akár 60% al. Egy varga vezette szakértő kormány. Szolid de határozott poitizálással.
Korábban lázárt láttam talonban de úgy látom ő beleásta magát a mezőgazdaságba ő egy jó szakpolitikus lehetne.
A kétfarkúak egy brahi párt, tét nélkül mondhatnak szimpatikus dolgokat.
Ez a liberálbolsevik csürhe soha nem fog megbékélni, nekik csak a hatalom az elfogadható. Ezekkel nem kellene foglalkozni. Kellene egy liberális párt mondjuk Scifferrel. Lehetne egy jobboldali párt a mi hazánk aki konzekvens és simán csak nemzeti érzületű. Kellene egy baloldali párt aki valóban az.
A fidesz az jól pozícionált néppárt. A fidesz a kdnp a scifferes liberális párt és a mi hazánk alkothatna egy koalíciót. Szakértői felfogással nemzeti érdekképviselettel.
Leamortizálnák a mostani martalóc bandát, tisztulna a politika.
Új politikai platformok alakulnának végre.

harmadik út

#873124 Ibiza Előzmény: #873121

A mi hazánk nagyon rosszul politizál szerintem. Csupán egy a mocskolódó ellenzéki hangban. Ezzel nem magukat hanem a szivárvány koalíciót erősítik.

Nincs saját útjuk. Ha lenne saját konzekves programjuk, ha nyilatkoznának a különböző események kapcsán, ha elmondanák mi a jó a mostani kormányzásban... és mit csinálnának másképp, akkor sokkal előrébb lennének sztem.

harmadik út

#873121 learn Előzmény: #873118

Most jósolni fogok:

- Nem, az emberek ismét a Fideszt szavazzák meg, most kicsit kevesebb, mit 2/3-dal

- Mi Hazánk valószínűleg éppen bejut, de kevesebb, mint 10%-kal

A Kétfarkút szerintem 3 betűs, nem hazai szervezet futtaja, így én nem drukkolok nekik.

Magyar, nem pedig magyar…

#873119 walex Előzmény: #873109

Magyar, nem pedig magyarnak látszó kettős állampolgárokat, lásd az e heti sggnyalásukat.

harmadik út

#873118 walex Előzmény: #873114

Az zsákutca, mint az elmúlt 30 év.

Harmadik útra 2 verzió van jelenleg.

1. Mi Hazánk Mozgalom

2. Kétfarkúak

Remélem, elege lesz már az embereknek a hatalomban lévők jó 30 éve tartó folyamatos átveréseiből.

Az lenne a legjobb, ha mindkettő bekerülne kezdetnek jóval 5% felett. Talán rájönnének az emberek végre, hogy nemcsak a 2 nagy trágyarakás közül lehet választani.

harmadik út

#873115 prfecó Előzmény: #873114

Kétfarkú kutyák konzekvensek potrohos NER lovagjait is elutasítják és a Gyurcsány féle bandát is. Lenne nagy riadalom ,mindkét oldalon ha nyernének. Mehetne mindkét banda a börtönbe.

harmadik út

#873114 Spade Előzmény: #873109

A harmadik út maga orbán. Ha a kutyák nyernének mert nincsenenek hozzáértőik akkor jönne egy szakértő kormány mint pl az olaszoknál, kb bajnai,surányi,stb és jól átbasznák a kutyákat, és ki lenne fosztva megint az ország, ugyanaz lenne a végeredmény mint a moslékkoalíciónál persze jó szándékból ....

Mit értesz "Magyar kormá…

#873109 Koffein Előzmény: #873108

Mit értesz "Magyar kormány" alatt? Hisz magyar embereket, azaz magyar állampolgárokat szavaztak meg, vagy rosszul tudom? :)

Harmadik út fele kell menni, és ez jelenleg nem más, mint a kutya párt... addig, amíg azt mondja a többség, hogy becsukom a szemem és leszavazok az ellenzékre, arra az ellenzékre, ami a múltat képviseli, betöri, bedarálja, saját magához idomítja az újabbnál újabb próbálkozásokat, addig a múltra szavaz a többség...

Ez az újabb s*ggnyalás, …

#873108 walex

Ez az újabb s*ggnyalás, amit OV művelt szembe menve az EU-val, az nálam újra kivágta a biztosítékot.

Ennyit a nagynemzeti, nagymagyar csomagolásba öltöztetett s*ggnyaló bandáról. Semmivel sem különbek, mint a moslékos s*ggnyaló társulat. Anno ugyanez ment.

Lesz ennek az országnak valaha valódi, MAGYAR kormánya? Eddig csak a legalja jutott az utóbbi évtizedekben.

Harmadik út kell, különben ennek soha nem lesz vége.

Re: nincs cím

#738852 Csusza Előzmény: #738829

Azért kicsit félrenyeltem a kávémat, amint hallottam Lézerjanitól szó szerint így, hogy "Ósön". (3:07-nél)

Ok, tudom, jobb, mint a madaras teszkó...