Szerintem, ha letöri a 15.085-ös támaszt, akkor gyors lehet az esés.
Szerintem, ha letöri a 15.085-ös támaszt, akkor gyors lehet az esés.
A koronavírus-járvány egyenlőtlen hatása miatt Európában nőnek a pénzügyi stabilitási kockázatok, elsősorban egyes iparágakban és országokban - áll az Európai Központi Bank szerdai jelentésében, amely a potenciális zombi cégek „jelentősen magasabb fizetésképtelenségi rátájára” figyelmeztetett.
Mi következik: A csődök száma 18% -kal csökkent az EU-ban 2020-ban, mivel a kormányok minden vállalkozás számára átfogó védelmet kínáltak a Covid-19 járvány hatásának enyhítése érdekében. A gazdaság fellendülésével nyilvánvalóvá válik a zombi cégek száma, ami új politikai problémákat hoz létre.
- Pierre Briançon
ezt is felírom, köszönöm
Az "E" pont mindig veszélyes, mert ennek már nem szükséges teljesen lemennie az alsó vonalra.
Viszont, ha W-X-Y-X-Z hullám is érvényes, akkor más a helyzet, mert 14.800 alá mehet kevéssel, de akár 14.600-ig is eshet.
Köszönöm, E hullám (a) hulláma eddig közel 400 pont, ha meglesz a b pont, akkor onnét szép esés jöhet.
Május 12-én 15:30 és 16:30 szemben álló gyertyák 50% fiboja 15.139. És itt most megtorpant az esés. Május 12-én onnan indult a letörés utolsó etapja. Elindult a napos rés felé.
Batman nagyon aranyos. Érdekes módon longgal skalpoltam 70 pontot, nekem mára ennyi volt. A nagyfiúkkal nem játszom, de remélem, hogy jól leverik. Minden shortosnak nagyon sok profitot kívánok. Azért figyelek.
Jó az ábrád megint. A rés betöltve, Emelkedés 50% fiboja kipipálva.
Jó reggelt, sziasztok!
Nagyon köszönöm a chartokat és az értékes gondolatokat! A Batman humor meg nagyon jó, sokakat megtévesztettek tegnap :), nagyon rezgett a léc nálam az ATH felett, stop egy hajszálnyira volt.