Jól gondolom, hogy az ATH 15529? Futin, mert prompton csak 15.501 és azt már meghaladtuk. A kereskedelmi felületemen pedig 15.510. Így aztán már az sem világos számomra, hogy mi az ATH fogalma. Leckéztet engem a daxli. Egyébként stopot tettem 15.536-ra, mert ha az nem elég, akkor nincs értelme shortolni tovább. 15.530-ig jött nálam, ott nyitottam egy shortot 15.536 stoppal. Részemről ennyi a shortolás.
Az investing chartjain nem látom, csak a kereskedési felületemen azt a 4 órás hosszú kanócú piros gyertyát, ami a tegnapi aljat eredményezte.15.426-15.392 között. Már este sem tetszett, mert ebből fellövés szokott lenni. És itt mindjárt felvetődik a kérdésem, hogy tulajdonképpen melyik chartot is kell elemeznem, mert a kereskedési, a prompt és a futi teljesen mást mutat. Azért ha erre ránéztem volna, biztosan nem nyitok még shortot.
Hetes chart!
16.654 lehetne majd az 5. hullám teteje! Előtte még most a 4. hullámon dolgozunk.

Basszus de szépen kiadná magát ez a verzió is. Szép munka, köszönjük
Jó reggelt, köszönjük a chartokat. Nem gondoltam, hogy hajnalra újra felküzdi magát, nagyon kapaszkodik. Divergenciat nem láttok?
Ha minden igaz, akkor a 4. hullámban lehetünk.
A 4. hullámra jellemző, hogy gyakran háromszöget alkot (A-B-C-D-E).
Lehetne még itt is egy "E" pont lefelé.

Akárhogy nézem, nekem hiányzik egy lefelé menet!
Egy esetben lehetne gond!
Ha, mint korábban is tette másodszor is felment az ék szárához, ami most 16.000 környékén lehetne. Ebben az esetben a lefelé korrekció után nincs vége!
Még egy új ATH lenne benne 16.000 felett.

Sziasztok, jó reggelt!
Az ATH fölé nem mehet. Ha föléje megy, akkor már az 5. hullámban lennénk.

Azért így nap végére csak felpumpálták. Lassan ebből a nyöszörgésből szerintem valami nagykutya egy óriási kiöntést fog csinálni.
Ha USA nem megy el a pénteki zárójához, az sokat elmond. Közben egyre magasabb időtávokon adnak eladási jelet a mozgóátlagok. Végül nem bírt elmenni a 15446-os pénteki záróig. De azért a 15:00-kor nyitott longban ma sem lehetett csalódni, még oldalazva is kipréseltek magukból 43 pont felmenetet.
Lenthor a chartodon az előző x hullám is hasonlóan indult, reméljük lemásolják.
------------------------------------------------
ezért rajzoltam be a piros vonalat, mint az előző "X"-nél is tette.
.... de már a csökkenő csatorna miatt nagyobb távolságokat kell majd megtennie, mint korábban.
Lenthor a chartodon az előző x hullám is hasonlóan indult, reméljük lemásolják.
sávoznak
https://www.tradingview.com/x/GUcFIUfU/
Jó lesz a tipped, 15424-től shortot nyitottam. És gyémántosodunk. Azért a pénteki zárójukhoz el kellene menni.