Európában kezdik zárni a longokat. Kíváncsi vagyok, mit csinál USA egyedül.
Európában kezdik zárni a longokat. Kíváncsi vagyok, mit csinál USA egyedül.
Már írtam korábban, hogy az "X" hullám szabadon futó!
Nem foglalkozik a trendcsatornával.
Ha az árfolyam a trendcsatorna fölé szúr jóval, akkor mindig vizsgálni kell az "X" hullám lehetőségét.
Lenthor ez nagyon szép meló!
Köszönjük szépen. Kíváncsian követem hogy alakul, így bekottázva már jobban adja magát
Ennek a második piros X-nek itt kellene tetőznie valahol 15400 körül (csatorna tető és Fibo szint)?
Kíváncsi leszek, mert az egyik legkombinatívabb korrekció is lehet. Már régóta vártam, hogy mikor lesz ilyen és most megvalósulhat a:
piros W-X-Y-X-Z

lapos, dupla három és cikk-cakk kombinációja

Lassan illene visszajönni 15.295-re. Haj! Esetleg előbb 15395? Nem érzem ezt az USA-idős mozgást.
Nekem az a szűk stop mellett szól, bár nálam elvileg 15.355-ig eljöhet, pl. egy felszúrással. Na, mire elküldtem, fel is szúrt. De itt van egy ellenállás szint, remélem az visszaveri.
Elképzelhetőnek tartom, hogy a piros "Y" hullám is kombinált hullám lesz, mégpedig fekete W-X-Y.
Az alja így még akár lejjebb is lehet (14.400 alatt), de egyelőre maradjunk a 14.656-nál.
(fekete alsóbb rendű, míg a piros felsőbb rendű hullámok)

Nagyon remélem, hogy jó a megérzésed. :D Egyébként mindenki ATH-zik.
https://www.tradingview.com/x/Logl2Ks4/
m5 megafon, rés zárást akarnak
köszönöm a chartot, jó lenne megcsinálni a jelölt szintet, délutáni adatokra USA-ban elég alacsony értékeket várnak