Valami készül, begyorsult a mozgás.
De ha még sokáig oldalazgatnak itt és tapossák ezt a szintet, akkor kell egy aláereszkedés, mert ide helyezik a longok stopját és azt ki kell szedniük és akkor meglesz a célárad. Lényegében az én alakzataim is olyanok, mint a hullámelmélet.Menet közben változik a megítélése akkor átnevezzem, te meg átszámozod. Ettől érdekes az egész.
USA időben sosem kereskedem. Amikor USA jön, akkor én megyek, mert teljesen másként mozog az árfolyam és nem hozza a szokásos alakzataimat. 9.00-15:00 óra között erre az alakzatra azt mondom, hogy biztosan nem megy 15.004 alá (mert az 50% fibóig elment), tehát visszaereszkedik az alj közelébe és megcélozza a kiindulópontját a 15.400-at. USA időben ez borulhat. Most kíváncsian várom, hogy mit tesznek. Ebben az időszakban meglehet, hogy a napi alj alá megy. Kíváncsi vagyok.
Ha nem megyünk 15.004 alá, akkor jelezted, hogy attól tartasz, hogy nem megy alá.
Ha, mégis alá megy, akkor jelezted, hogy USA leviszi.
Ebből nem jöhetsz ki rosszul!
Attól tartok, hogy 15.004 alá már nem megyünk és 15.400 lesz a cél. Csak abban lehet bízni, hogy USA másképp kereskedik és leviszi.15.004 alá.
Richard Clarida, a Fed alelnöke
Az amerikai fogyasztói árak 4,2%-kal nőttek áprilisban, 2008 óta nem volt példa ilyen mértékű áremelkedésre
Érdekes, mert az én kereskedési felületemen is megvan az 50% fibo, meg a prompt charton is.
Most is éppen húzzák felfele.
Rettenet az a kanóc. Most nem haragszom, mert piszok szerencsém volt, hogy pici mínuszban ki tudtam kapni a shortomat. Még most is hüledezek.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210512/mindenk...
"...a várhatóan megugró árak pedig már év eleje óta aggodalmat okoztak a piacokon."
De azért év eleje óta még kellett +20%-kal az egekbe húzni a részvény árakat...
Mikor megláttam utólag, egy kicsit kitört belőlem az indulat. Megrohadhatna élve, aki ilyen mozgásokat idéz elő egy (DAX) indexben. Ezek is az amerikaiaik voltak.
Nem tudom mi volt ez, de azért a 15.095-nél nyitott shortomat gyorsan lezártam 1,4 pont mínuszban. Ez nem tetszik nekem. Ma már nem piszkálom. Az sem érdekel, ha innen 12000-ig esik.
Úgy döntöttem, hogy máskor is fogok szólni, hogy ezt az oldalazást jól lehet kereskedni, mert ez már a második alkalom, hogy azonnal megindulnak. :D
Nagyon jó napom van ma.
Ha valakit érdekel, ez a forgató alakzat, ami sajnos nekem nem megy olyan jól. Persze megint későn vettem észre, de azért amikor kitörés után 0 fiboról visszatért a tengelybe az 50% fibohoz, azt lekereskedtem, begyűjtöttem a 41 pontot. Ha nem vagyok vak, akkor 70-80 pont is lehetett volna. Gap is volt, ezt az oldalazást nagyon jól lehet kereskedni.
Időhúzás, mert a 4. órás Stochastic lent van. Ha majd elkészülnek a feltételezett háromszöggel, akkor a 4 órás Stochastic lesz olyan állapotban, hogy megkezdje majd a pink "c" hullámot lefelé.
Minél több időt tölt el az árfolyam fent, annál hamarabb emelkedik a 4 órás Stochastic.
Ez az igen, kösz! Elvileg a háromszögből a magasabb trend irányából megy tovább, ergó ahogy berajzoltad.