A pink "b" hullám lehetne akár háromszög is, ahogy már korábban írtam!
A világoskék "e" hullámnak nem kell felmennie teljesen, elég ha a csökkenő csatorna felső vonaláig megy majd!
A pink "b" hullám lehetne akár háromszög is, ahogy már korábban írtam!
A világoskék "e" hullámnak nem kell felmennie teljesen, elég ha a csökkenő csatorna felső vonaláig megy majd!
Újra a felső száron, ez nekem fura:
https://www.tradingview.com/x/Z6r1ONlU/
Valójában nem kell figyelmeztetés, vagy nem értjük a kígyó működését. A kígyóban éppen az a jó, hogy időben ad jelet. Tehát nem lent fog kiderülni, hogy megy-e még tovább. Szűk stoppal lehet kereskedni.
Ennek a tegnapi felszúrásnak is van egy célára, 14.917, azzal betöltené a rést.
Most mintha egy pink "b" hullámot építgetne, ami lehetne akár majd háromszög is.

Igen, mindig zárni kell, ha megvan a célár. Nem érdekes, hogy mehet-e tovább.
Sziasztok, jó reggelt
14.900-14.928-nál azért én zárnám a shortokat és nyitnék longot, utána majd kiderül, hogy megyünk-e még lejjebb!
Minden lehetséges módin megpróbáltam fibózni szemkifolyásig, hogy meghatározzam a pontos 61.8 fibo szintet. Ez a négyféle mérés szerint 15.160/166/168/170. Ebből csak a 15.160-at érte el a felszúrásnál, a többi hármat nem. Éjjel sem ment a tegnapi felszúrás fölé, tehát szerintem nagyon jó esély van a beragadt shortok kimentésére, mert megyünk le Lenthor vízválasztó szintje alá. Ha 15170 fölé megy, akkor nem tudom mi van, mert nem látom. Akkor is mehet egy kicsit lejjebb. Azt hittem, alacsonyabban nyit.
Jó reggelt sziasztok. Még mindig él a lenti 3 opció. Megint itt 15050 körül. Lenthor a korabbbi denevér alakzat is játszhat még
Viszont a 61,8 fibot nem haladta túl, ezért van esély, hogy esik tovább. Nagyon tovább. Dax imádja oldalazással elsunnyogni az esést.
15 percesen kioldalazott a csökkenő csatornából, ez nekem se tetszik.
Remelem lemegyünk még és Lenthor shortos verziója jön be. Van egy pakkom amit tartok még és ott már jó is lenne :)
De gondolom, ezeken a fentieken már felismered a long kígyó pocakját.
Ezen pedig (gombhoz a kabátot alapon) a 61,8-hoz igazítottam a fibót és láttam, hogy nem lesz új ATH, amit tényleg hirdettek az elemzők. És bizony, ez a kígyó is beleharapott a derekába. (Van olyan, hogy túlmegy rajta, de a célár az 50% fibo.)