Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#872341 Lenthor Előzmény: #872340

Megmondom az őszintét. A longjaimat eladtam és váltottam shortra.

Remélem nem bánom meg.

Egy kicsit izgulok, de nagy baj nem lehet. Figyelek és a lezárt long nyeresége bőven fedezi, ha zárni kellene a megnyitott shortokat.

dax

#872339 Lenthor

Eléggé az 'X' hullámra jellemző mozgás. Mindenki szerintem a kitörésre gondol és nyitogatja a longokat.

Mert ugye az 5. hullámot várjuk felfelé.

De a 4. hullám mindig kegyetlen rafkós hullám szokott lenni. Túl egyszerű lenne szerintem az az a-b-c hullám. Erre mindenki számít!

Pedig forgalomban nagyon…

#872338 sztrovy Előzmény: #872332

Pedig forgalomban nagyon csökkent, nézem nagyon kifeszítve, hogy mi lesz....

Hát, a short nem jött be…

#872336 DÉKÁVÉ

Hát, a short nem jött be, csak az, amit a mai nyitó árhoz zártam le. A másikat is ott kellett volna. :(

dax

#872335 Lenthor

Órás, 4 órás Stochastic fent van és várjuk a napos Stochasticot, hogy felérjen!

fekete péntek

#872334 Ricsi Előzmény: #872327

Szia, gondolom Lenthor arra gondolt, hogy esés legyen pénteken. Az eredeti "fekete péntek" pedig a hálaadás utáni péntek, amikortól elkezdtek vásárolni az emberek karácsonyra. Ha érdekel, elmondom, miért ez a neve.

Kiszedték a behúzott sto…

#872332 DÉKÁVÉ

Kiszedték a behúzott stopomat. 15.362-től újra nyitottam, de csak a déli fordulásban reménykedem. Nagyon jól érzi magát ezen a szinten.

11:23, lassan indulhatná…

#872331 DÉKÁVÉ

11:23, lassan indulhatnánk a tegnapi záróárhoz. Mindjárt kiszedik a behúzott stopomat.

dax

#872325 Lenthor Előzmény: #872323

Ki lesz ma átverve?

Ha az a-b-c korrekciót elfogadnánk 4. hullámnak, akkor egy 5. hullámra jellemző impulzus hullám ment fel.

Na, de pont ez az átverés! Mert az "X" hullámhoz is mehet fel impulzus hullám.

Rocco szerint "A jól ism…

#872324 DÉKÁVÉ

Rocco szerint "A jól ismert felfelé mutató zöld forráscsatorna ma blokkolja a DAX növekedését az 15330/15350 fölé.".

dax

#872323 Lenthor Előzmény: #872322

Azért 15.085-nél figyelni kell, ha megyünk lefelé,

mert ott lenne az "inverz fej-váll" jobb válla!

dax

#872319 sztrovy Előzmény: #872317

Ebben az esetben nem érhetné el az ellentétes hatást? Ha a lefelé körben nyitott shortok (megyünk még 14.800 közelébe alapon) magasabban záródnak, az felránthatja az árfolyamot

dax

#872318 sztrovy Előzmény: #872316

Jó reggelt, Köszönjük az értékes elemzést. Nagyon szép és értékes, szerintem ma kiderül, a 15.355 amit meghatároztál nagyon közel van. Engem a korábbi lehúzás és visszapattanás megetette, hogy készen is lehetünk, bár a 23,6%-os fiba alá mentünk és a "jellemzően" nekem azt is jelenti, hogy nem mindig. Ennyire nem értem még a módszertant, de nagyon igyekszem... Ergó látszólag már a long irány kell domináljon, de a tegnapi 15.100- körül végzett keserves küzdés elgondolkodtatott, hogy talán lehet még dolga lentebb is. De simán lehet, hogy csak kiráznak megint a gatyámból :)