14.866-nál már én is nyitottam longot.
Ügyes vagy, nagyon klasszak az elemzéseid. Nyugodtabb lennék, ha meglenne az a rés. De lehet, hogy meg is van, mert nálam van eltérés az árnál.
14850. Még 20 percük van, hogy prompt időben töltsék a rést, ha tényleg ott van. 5 nyomorult pont. (Sajnos nem találom a szép fehér vonalamat, amivel a réseket jelölöm.
61.8%-os fibo 14.829
----------------------------------------------------
célba vettük. Innen 14.862-nél én már kezdtem zárni a shortokat és hamarosan longot nyitok.
Nálam az 14.845-nél van. Ha azt is töltjük, akkor lesz még egy leforduló. Ebben az esetben akkor a 14.600 körüli rést is be kéne tölteni? Nekem jobban cseng most össze az 50%-os FIBO és az A-B-C hullám Lenthor verziója.
Azt nem gondoltam, hogy ezt az utat egyetlen nap alatt teszi meg. :)
Valahol van még egy rés, de a prompt chartot az Investing ÉPPEN VÉLETLENÜL MOST karbantartja.
Nálam van egy 14.894-en egy szint, most jön le. Nekem ide rakta az 50-es fibót, de ahogy nézem lehet megyünk lentebb is.
14973-tól csíptem egy longot behúzott stoppal. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Kiszedtek.
Megint 1 nappal később érkezett meg kedvenc Jeromosunk dumájának a hatása?
Majdnem lezártam a longomat 220 felett, amikor lefordultunk és végül a stop állította meg :) 300 közelébe vártam volna a nagy lefordulást. Sajna nem volt időm a stopot lecserélni eladásra. Benyaltam.