Képesek és felmennek, csak a stopokat kapták ki.
Hát elengedték! Pedig már olyan jól kiismertem az oldalazást. :)
csak tudni kell, hogy mikor fordul és merre megy.
Őszintén szólva piszkosul jól lehet kereskedni ezt az oldalazást.
Ha nagyon megindul, akkor erőből is felmehet 15.350-re, (mert a gumi erős lehet, ami felrántja)

De ha most megcsinálja a céláramat és nem pattan vissza, akkor zuhanhat tovább. Megcsinálta. most kell figyelni.
Igazad lehet a gumit illetően, mert a célárat elég pontosan, de ráhagyással lőttem be 15155-re, viszont 15.155.8-nál már pattant is vissza, mintha nagy erő húzná. (Valójában 15.153-ig illett volna lejönni, akár egy kis túlcsúszással 15147-ig.) Kézzel kellett zárnom a pozit.
15164-nél kézzel zártam. Nekem mára ennyi volt, délben még megnézem a fordulót.
Popgun hatás lehetne: Mivel az utolsó zöld gyertya volt, ezért kilövés felfelé, holott lefelé vártuk a 4. hullámban. Majd, gyorsan visszarántják és már a várt irányba esik.
A gumi már rángatja a dugót le-fel!
15263.9-nél indult a shortom 15284 stoppal, 15155 célárral. A stopját már megkerestem a gap-en,
A lényege mint a gumis dugóspuska. Kilövéskor elrepül az egyik irányba, majd a gumi visszarántja a dugót.
A tőzsdén is az egyik irányba nagy erőkkel elindul, majd visszarántják az árfolyamot.
Sziasztok! Nálam ma lesz egy short 15.284 stoppal, 15.154 célárral.
Jó reggelt, köszönjük! Erről a POPGun-ról nem is hallottam még, de ezt még nem is értem :)
Én ma azt mondtam, vakuljak meg, ha még egyszer shortolom a daxlit (gap kivétel). Eszembe jutott a tőzsdés csapattársam, aki egyszer azt mondta, hogy "Ez a sz@r csak felfelé tud menni."