Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

dax

#872013 Lenthor Előzmény: #872011

Ha megnézed, amit korábban betettem a legmagasabb RSI a nagy sárga 3. hullámának kék "iii". hullámánál volt. Tehát még nem lehet meg a nagy sárga 3. hullám. Csak utána jönne le a nagy sárga 4. hullám. (legalábbis én így látom)

dax

#872012 DÉKÁVÉ Előzmény: #872008

A DAX rendszeresen kioldalaz a komolyabb esésből.Ezért nem szeretem shortolni. Úgy be lehet ragadni a shorttal, hogy sírva nézek utána.

dax

#872011 LBTrade Előzmény: #872008

Én már nem is merem felvázolni a nálam lehetséges folytatást is. :-)

Annyit,hogy ha lefelé lesz az irány,akkor a 4.-hez megyünk le.

dax

#872008 Lenthor Előzmény: #871779

Lenthor Előzmény: #871776

Mire gondolok, amikor azt mondom, hogy gyanús, hogy még a nagy sárga 3. hullámot sem értük el?

A nagy esés után egy 5 hullámos emelkedés jött, majd a ciklust záró a-b-c. Ezután ismét egy 5 hullámos emelkedés kezdődött.

A megtévesztő az lehet a számozásban, hogy a sárga 3. hullámok szintén öt hullámosak és az alárendelt (i-ii-iii-iv-v) hullámok hozzák a legjobban az RSI értéket.

Mit jelent? Az RSI legmagasabb pontja nem a sárga 3. hullámoknál jelentkezik, hanem a sárga 3. hullámon belüli kék "iii". hullámoknál.

Érdemes megnézni a kék számozást és az RSI értékeit.

Ha igaz. akkor a jelenlegi RSI csúcsnál és ATH-nál csak a kék "iii". hullámnál jártunk, utána jött a kék "iv" hullám és új ATH-nál kapjuk a kék "v". hullámot, ami a nagy sárga 3. hullám lenne.

https://invst.ly/ulk3l

-------------------------------------------------------------------------

Figyelni kell nagyon!

Most a kék "iv". hullámot várjuk, hogy menjen lejjebb a "c" hullámban. De, elképzelhető, hogy a kék "iv". hullám már kész és megkezdődött a kék "v". hullám, aminek most a zöld "ii". hullámában vagyunk. Ha igaz, akkor hétfőn a zöld "iii". hullámmal már felfelé megyünk a nagy sárga 3. hullám irányába.

( 4 órás chart )

Sokáig itt fogunk le-fel mozogni, azt hiszem!

https://invst.ly/unc1t

Most megint itt vagyunk …

#871994 DÉKÁVÉ

Most megint itt vagyunk a 15.200-as támasz és a 15.250 ellenállás között és várjuk, hogy USA eldöntse.

A shortot 15.190-nél zár…

#871986 DÉKÁVÉ Előzmény: #871977

A shortot 15.190-nél zártam, aztán rájöttem, hogy hülye vagyok, ez a prompt GAP-re megy. De már mindegy, mert onnan meg indítottam egy longot, azt 15210-nél zártam.

Lassan dél van, el kelle…

#871976 DÉKÁVÉ

Lassan dél van, el kellene indulni az ellenkező irányba.

dax

#871975 DÉKÁVÉ Előzmény: #871973

Nap végén nem lett volna szabad, mert Európa zárása után USA mindig felviszi. Én akkor ültem be longba.

Harmadszor fut neki, át …

#871974 DÉKÁVÉ

Harmadszor fut neki, át akarja törni a 15.250-es ellenállást. Remélem lefordul, mert shortot indítottam, szokásomtól eltérően. Már meg is bántam.