Köszönöm
Nagyon sok esetben az a-b-c hullámok "c" hulláma öt hullámos (i-ii-iii-iv-v). Lehet számozni öt hullámmal, de akkor vagy nem megy le 14.962-ig, vagy ha majd lemegy, akkor még a "iii". hullám nincs kész és még egy kicsit mélyebb lesz.

Jó reggelt, köszönjük! A tegnapi i-ii-iii-iv-v alhullám számozás valamilyen szint miatt tűnt el és váltottam le a-b-c re
Sziasztok, jó reggelt!
A visszateszt ugyan elég lenne, de gondolni kell a promptra, mert ott is meg kellene csinálni.
15.230-ig mehetne fel, hogy utána befejezze a 4. hullám alját.
Szerintem a 15.230 kulcsfontosságú. Ha nagy erőkkel áttöri felfelé, akkor elég lenne a korrekcióból.
Több lehetőség adódik a 4. hullám aljára, nekem a 14.962 tetszik többek között a Kijun vonala miatt is.
Csak délután leszek ma, telefonról nézem az eseményeket!

Jesszus! Az SP chartja így néz ki? Sosem nézem. Nagyon szögletes. :D
Szuper vagy köszönjük! Sajnos az első shortomat szűk stop miatt kivették, de utána sikerült elcsípnem egy kanyart, mondjuk nem a fenti vonalról, az igazán szép lett volna :)
15.207-nél van egy ellenállás szintem, az most megfogta. Nálam 15.217 az 50 % fibo szint.
Hmmmm! Nagyon megy felfelé. Óvatosan!
Nehogy A=C -vel legyen!
Pedig ott van a 15.026-15.032 rés, de ennél is fontosabb:
- 14.962 Kijun vonala és egyben az 50%-os fibo. - ez lenne a várható!

SP 3. hullámához talán még kell egy kevés kb. 4.170 környékével. Utána jönne egy 4. hullám kb. 4.075-ig.
Az 5. hullám vége lehetne 4.211 környékén.
----------------------------------------------------------------
Április 21.-én a 4.210-ben biztos voltam, de a számozásban nem.

Lenthor! Nincs semmiféle jó szó. Zseni vagy! Ezt tegnap is megmondtam. :D
Sziasztok, jó reggelt!
Altatásnak vége! Ma már el kell döntenie:
-15.330 felett kitörés vagy
- 15.230 letörés.
Jelenleg a 15.230 letörését nagyobb valószínűséggel tervezem.
A második láb lefelé jobban hiányzik!
--------------------------------------------------------------------------
Ugye, ugye. Reggel jeleztem, hogy vége az altatásnak és lefelé a második láb jobban hiányzik. Be is jött! Ha senki nem mond egy jó szót az előre jelzésre, akkor megdicsérem magam. Persze kerestem rajta nem keveset, mert fentről végig shortban álltam.
Brutális! Holnap hó vége van, el sem tudom képzelni, hogy mit fog csinálni.
A pont alá megy, amikor ilyen függőlegesen esik, az vagy 3., vagy C hullám.
A hullám egyenlő C-vel, akkor 14947 a cél. C hullám 3. hullámában vagyunk.