15.333-nál megint!

Most reggel zártám 15.290-nél. A reggeli GAP-et bezárva lehet megszalad lefelé, vagy esetleg onnan jön a vissza pattantás? Hamarosan kiderül.
Sziasztok, jó reggelt!
Jól látható a szűk sáv, ahonnan, majd ki fog törni valamelyik irányba.
A sávhatárok: 15.334 és 15.161.

Köszi Lenthor, nap végére is csak középre állt meg az alakzatban, innen valóban bármi lehet. Én sokáig úgy láttam, hogy ABC lesz és lefelé formálódik, a mai "e" pont a chartodon billentett át kicsit, de jogos hogy simán lefordulhat, köszi a szemléletes figyelmeztetést!
Az Alphabet meghaladta az elemzők 15,88 dolláros becslését az első negyedévre, az egy részvényre jutó eredmény 26,29 dollár lett. Az 55,31 milliárd dolláros bevétel is meghaladta az 51,68 milliárd dolláros várakozásokat
Azért vigyázni kell!
Long szempontjából csak a háromszög az elfogadható, akkor megyünk fel és ha 15.330-at áttörjük, akkor szabad az út.
Ha, viszont a-b-c hullámokból épül fel a "iv". hullám, akkor egy második láb, vagyis a "c" még lefelé menne.
Ha a kék vonalat lefelé letöri, akkor erre lépni kell!

USA végül a tegnapi fölött két ponttal, 15.284-nél zárt. Nem mentünk el ma 15.330-ig.
15.282-nél taposott USA. Szerintem holnap innen tud majd elrugaszkodni, amikor nyitás után ide visszatér GAP-re. Itt kell a stopszintet beállítani. Remélem. Ez a tegnapi USA záróár, vagyis sehova se mentünk. Azért kiszenvedtem belőle 43 plusz pontot.
Ebben teljesen igazad van. A kicsik mindig azt várják, hogy gyorsan essen már, mert már annyira fent van (5.700-nál járt, amikor elkezdtem.) Felmenetben nyitogatják a shortokat, nem mernek felszállni az irányra, mert olyan sokat ment már. Pedig ha jól belegondolunk, a tőzsdének az a normális állapota, hogy megy felfelé.Minden más az vagy korrekció, vagy pánik.
Holnap 20:00 óra
| Federal Funds Rate |
| <0.25% | <0.25% |
20:30 óra
FOMC Press Conference
A nagyoknak az a céljuk, hogy lássátok benne az erőt?
Nekik az a céljuk, hogy minél több short induljon. Azok zárása nyomja fel a DAX-ot új csúcsra!
Egyenlőre én sem. Az esésekbe pici több a forgalom, úgy érzem még egyszer az e pontot meg akarja érinteni.... Meglátjuk, még kitartok :)
köszönöm, én is várom az emelkedést
15.330 környékén kellene zárniuk, hogy ne tudja a nagyérdemű, hogy holnap mire számítson! (én emelkedésre)