Én is 15.254-nél nyitottam longot. De csak oda-vissza járatják, mint a fűnyírót. 15.240-nél nyitott longra cseréltem.
Én is 15.254-nél nyitottam longot. De csak oda-vissza járatják, mint a fűnyírót. 15.240-nél nyitott longra cseréltem.
Beültem Longba 15.252-nél. Szóval megindulhatna kicsit, ne csak a mínuszt termeljem :)
Fibo szerint megvolt a célár. Mehetnénk fel. De nagyon nem akar.
A long stopomat 8 pont mínuszban kivették. Ennek az esésnek a célára nálam 15.242 volt fibo szerint. Hamarosan dél van, fordulhatnánk.
Az "e" pont nehéz kérdés, mert nem feltétlenül kell lemennie az alsó vonalra, bármikor indulhat felfelé. 15.330 felett már kitörésről beszélhetünk.

15.299-től short nullába húzott stoppal. Fogalmam sincs, hogy mit akarnak, élesben nem nyitnék ilyen exhas pozít. Brrrr..... 15.268-nál zártam a shortot.
Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm az értékes gondolatokat és a chartokat! Elgondolkodtató az elemzésed, RSI csúcsokat értem, megtévesztő számomra ezek az egymásba ágyazott 5 hullámos ciklusok, a harmadik hullám időben nagyon elnyúlik, de amit írsz az nagyon logikus, és érthető.
Csak előbb még egy kicsit rángatja az ideg. A reggeli GAP megvolt, én ezt délig biztosan nem piszkálom.
Mire gondolok, amikor azt mondom, hogy gyanús, hogy még a nagy sárga 3. hullámot sem értük el?
A nagy esés után egy 5 hullámos emelkedés jött, majd a ciklust záró a-b-c. Ezután ismét egy 5 hullámos emelkedés kezdődött.
A megtévesztő az lehet a számozásban, hogy a sárga 3. hullámok szintén öt hullámosak és az alárendelt (i-ii-iii-iv-v) hullámok hozzák a legjobban az RSI értéket.
Mit jelent? Az RSI legmagasabb pontja nem a sárga 3. hullámoknál jelentkezik, hanem a sárga 3. hullámon belüli kék "iii". hullámoknál.
Érdemes megnézni a kék számozást és az RSI értékeit.
Ha igaz. akkor a jelenlegi RSI csúcsnál és ATH-nál csak a kék "iii". hullámnál jártunk, utána jött a kék "iv" hullám és új ATH-nál kapjuk a kék "v". hullámot, ami a nagy sárga 3. hullám lenne.

Még most is gyanús számomra, hogy nem értünk fel a nagy sárga 3. hullám tetejére.
Ha, ez igaz, akkor nagyon közel vagyunk hozzá és kb. 15.600 környékére tehető. Utána lejönne a nagy sárga 4. hullám 15.000 környékére és fel 16.000 fölé az 5. hullám.
Holnap már emelkednie kellene!

Hüm! USA zárás előtt öt perccel helyből 22 pontot esett. Épp előtte pár másodperccel zártam a 15.293-nál nyitott longomat, ami két órán át mászott felfelé, hogy 8,6 pont pluszban zárjam. Kíváncsi vagyok a holnapi napra.
h1 csésze
https://www.tradingview.com/x/xw7GTs6Q/
M15 talán elindul
https://www.tradingview.com/x/DYWYm9tV/
Lenthor long célárait hozzák