Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#871799 DÉKÁVÉ Előzmény: #871796

Én is 15.254-nél nyitottam longot. De csak oda-vissza járatják, mint a fűnyírót. 15.240-nél nyitott longra cseréltem.

A long stopomat 8 pont m…

#871790 DÉKÁVÉ

A long stopomat 8 pont mínuszban kivették. Ennek az esésnek a célára nálam 15.242 volt fibo szerint. Hamarosan dél van, fordulhatnánk.

15.299-től short nulláb…

#871785 DÉKÁVÉ

15.299-től short nullába húzott stoppal. Fogalmam sincs, hogy mit akarnak, élesben nem nyitnék ilyen exhas pozít. Brrrr..... 15.268-nál zártam a shortot.

dax

#871784 Macskaegér Előzmény: #871779

Sziasztok, jó reggelt!

Köszönöm az értékes gondolatokat és a chartokat! Elgondolkodtató az elemzésed, RSI csúcsokat értem, megtévesztő számomra ezek az egymásba ágyazott 5 hullámos ciklusok, a harmadik hullám időben nagyon elnyúlik, de amit írsz az nagyon logikus, és érthető.

dax

#871783 DÉKÁVÉ Előzmény: #871781

Csak előbb még egy kicsit rángatja az ideg. A reggeli GAP megvolt, én ezt délig biztosan nem piszkálom.

dax

#871779 Lenthor Előzmény: #871776

Mire gondolok, amikor azt mondom, hogy gyanús, hogy még a nagy sárga 3. hullámot sem értük el?

A nagy esés után egy 5 hullámos emelkedés jött, majd a ciklust záró a-b-c. Ezután ismét egy 5 hullámos emelkedés kezdődött.

A megtévesztő az lehet a számozásban, hogy a sárga 3. hullámok szintén öt hullámosak és az alárendelt (i-ii-iii-iv-v) hullámok hozzák a legjobban az RSI értéket.

Mit jelent? Az RSI legmagasabb pontja nem a sárga 3. hullámoknál jelentkezik, hanem a sárga 3. hullámon belüli kék "iii". hullámoknál.

Érdemes megnézni a kék számozást és az RSI értékeit.

Ha igaz. akkor a jelenlegi RSI csúcsnál és ATH-nál csak a kék "iii". hullámnál jártunk, utána jött a kék "iv" hullám és új ATH-nál kapjuk a kék "v". hullámot, ami a nagy sárga 3. hullám lenne.

https://invst.ly/ulk3l

dax

#871776 Lenthor

Még most is gyanús számomra, hogy nem értünk fel a nagy sárga 3. hullám tetejére.

Ha, ez igaz, akkor nagyon közel vagyunk hozzá és kb. 15.600 környékére tehető. Utána lejönne a nagy sárga 4. hullám 15.000 környékére és fel 16.000 fölé az 5. hullám.

Holnap már emelkednie kellene!

https://invst.ly/ulfaa

zutty

#871775 DÉKÁVÉ

Hüm! USA zárás előtt öt perccel helyből 22 pontot esett. Épp előtte pár másodperccel zártam a 15.293-nál nyitott longomat, ami két órán át mászott felfelé, hogy 8,6 pont pluszban zárjam. Kíváncsi vagyok a holnapi napra.

H1-en ékelődik

#871760 DÉKÁVÉ

H1-en háromszögelődik, 15.300 lesz a kitörési pontja. Akkor majd nagyon elindulnak valamerre. Lehet keresgélni a belépőket és a stopszintet.