Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

H1-en ékelődik

#871760 DÉKÁVÉ

H1-en háromszögelődik, 15.300 lesz a kitörési pontja. Akkor majd nagyon elindulnak valamerre. Lehet keresgélni a belépőket és a stopszintet.

dax

#871738 Lenthor

Sziasztok, jó reggelt!

Most elképzelhető lenne egy új csúcs a napokban akár 15.600 felett! Még az is lehet, hogy az lesz a 3. hullám teteje és onnan lemegyünk 15.000 környékére a 4. hullámhoz, vagy Flat "B" hullám is mehet fel. Mindenesetre a sima "B" hullámhoz 15.434 környéke is elég lehetne.

https://invst.ly/ul2es

A további emelkedéshez viszont a 15.354-es "a" hullám tetejét át kell törnünk.

https://invst.ly/ul2jk

gyémánt alakzat

#871736 sztrovy Előzmény: #871705

Igen, számomra nagyon érdekes volt végig követni az alakzat teljesülését. Kicsit későn nyitottam a shortot és éppen tudtam zárni, mielőtt vissza pattant, nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan vissza is rántják. Engem csak a divergencia (amit hátra hagytunk) az, ami kicsit elbizonytalanít, hogy akkor most merre...

gyertyaalakzatok

#871710 DÉKÁVÉ

A kereskedési felületemen 4H-n pirosat átfogó zöld gyertyám van, azonban ezt az alakzatot sem a prompt, sem a futi charton nem látom (talán óraeltolódás van, mert helyette hosszú kanócokat látok). Ugyanez van az április 23-i leszúrással is. Ezek szerint 15.400-ig jönnie kellene, sőt, ilyen dupla elrugaszkodással csúcsra, meg fölé is mehetne. Ugyanakkor a hetes charton az utóbbi három hét gyertyaállása kísértetiesen hasonlít a 2020. szeptember 24, október 4, október 11. gyertyaálláshoz, amit egy 1600 pontos esés követett. Ráadásul jön május is. Nem vagyok shortos szemléletű, de most esélyt látok a kiadósabb esésre. Sajnos utálok DAX-ot shortolni, eddig mindig ráfaragtam, azon gondolkodom, hogy visszavonulok egy kicsit a piactól, csak figyelek.

gyémánt alakzat

#871705 DÉKÁVÉ Előzmény: #871687

Jó volt a tipped, 15150-nél nekem is ellenállás vonalam volt, eddig jött le, de fibo szerint 15140-ig kellett volna esnie. Nincs elég erő az eséshez. Vissza is tért a letörési ponthoz. Imádom ezt az alakzatot, nagyon jól lehet kereskedni.

Na, látom szedegették ki…

#871695 DÉKÁVÉ

Na, látom szedegették ki a stopokat mindkét irányban. Én ebben a nagy csapdosásban csak a reggeli gap-et és a déli fordulót merem kereskedni. Azt is csak kis pakkal.Nem is tudom, hogy mit csinál, aki hosszabb távon kereskedik, mert csapdosunk, de nem megyünk sehova. Persze oldalazó piacon is lehet jól kereskedni.

Letört a gyémánt csúcsár…

#871686 DÉKÁVÉ

Letört a gyémánt csúcsáról, mint a bili füle.