Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#871680 Macskaegér Előzmény: #871671

a B hullám elég vicces tud lenni,

• A B hullám bármilyen korrekciós minta lehet (cikk-cakk, lapos, háromszög, összetett kombináció)

dax

#871679 Macskaegér Előzmény: #871677

Én Modernát kaptam, kicsi izomláz a felkaromban, ennyi a tünetem. Remélem mielőbb felgyógyulsz, javulást!

dax

#871667 LBTrade Előzmény: #871665

Én astrát kaptam 2 hete pénteken.

Múlt pénteken 2 mp alatt lettem rosszul,ko-ra.

Éppen csak elvánszorogtam a fürdőből az ágyig.

Most azóta rehab van ... :-( + Xanax

dax

#871662 DÉKÁVÉ Előzmény: #871659

Szerintem is jól látja. Az igazán nagy jövedelmeket nem lehet megadóztatni ebben a formában, ahogy most működik az adózás. (Ti., hogy nem maga a nyereség adózik, hanem az azt megszerző adóalany.) Egyszerűen állampolgárságot vásárolnak, vagy illetőséget cserélnek valahol, ahol nincs akkora adóteher és akkor még annyi bevétele sincs belőle az államnak, mint addig. Ha akarnának, tehetnének ellene, de nem akarnak. Kampányban mindig jól hangzik a csőcseléknek odavetett "fizessenek a gazdagok" szlogen.

S&P500

#871651 sztrovy Előzmény: #871646

Tegnap próbáltam elkapni egy shortot ez alapján és sikerült, nagyon hirtelen lejött gondolom a hírek miatt, kicsit lassabbra számítottam. Köszi Lenthor a szuper chartokat! A be és kilepéseket kéne rendesen megtanulnom, mert vannak problémák :)

dax

#871649 Lenthor Előzmény: #871648

Nem hiszek ebben! Még a nagyoknak is túl kockázatos lenne! Csak nyereséges ügyletei lehetnek, hogy fenntartsa eddigi jövedelmét. Ilyen meg nincs.

Mint Trump befolyásolta a tőzsde irányát, úgy látom, hogy Biden sem akar ebből kimaradni.

Ha shortol, arra jó volt ez a hír, ha majd longot vesz, majd visszavonja az egészet.

dax

#871648 Koffein Előzmény: #871643

Azt lehetett tudni, hogy a milliárdosokat adóztatja meg. Most úgy néz ki, hogy akinek a jövedelme eléri az 1milliót és nyereséget ér el, az mindennel együtt 43,4% adót fizet... ez most 20%, ezt megemelik 39,6%ra +3,8% egészségügyi adó ha jól értelmezem, így jön ki a 43,4...

S&P500

#871646 Lenthor

Kell is az esés az SP-nél, mert 4.070-4.075-re várom!

https://invst.ly/uk44u

Kivéve, ha háromszöget csinál! Itt is meg van még a lehetőség. A negyedik hullámoknál elég sűrűn csinálnak háromszöget.