Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#871565 KB58 Előzmény: #871560

Igen, ha az i hullám = v hullám, akkor az általad jelzett sárga zónában fordulhat.

dax

#871561 DÉKÁVÉ Előzmény: #871558

Igen, magát a fogalmat értem, csak az alakzatot nem tudom felismerni. Azért vetettem fel, mert tegnap épp arról beszéltünk, hogy talán sokan álltak shortba, illetve shortok nyitására ösztönzik a kisbefektetőket. A volt csoportomban a kollégám, aki hosszú távon kereskedett, ilyen háromszögeket, vagy széttartó egyeneseket rajzolt, csak akkor még annyi mással voltam elfoglalva a saját időtávomon, hogy nem figyeltem eléggé. Már bánom.

dax

#871559 Lenthor Előzmény: #871558

Jelen helyzetben a rés alja 15.110 a fontos támasz. Ha alá megy megsérti a támaszt. Ha vissza fordul hirtelen, akkor "medvecsapda lehet.

De, amikor 15.110 alá szúr, akkor már a csonka "v". hullám is elkészül, így mindkét állítás igaz lehet.

dax

#871558 Lenthor Előzmény: #871554

BearTrap: Medve csapda. Akkor alakul ki ilyen szituáció, ha az árak egy fontos támaszt megsértenek, melynek hatására többen eladási pozíciókat nyitnak, az árfolyam azonban hirtelen irányt vált, és ledolgozza az esést, és ezáltal a medvére spekulálok „csapdába" esnek, hiszen veszteséggel kell zárni a pozíciójukat.

dax

#871556 Lenthor Előzmény: #871554

Háromszög kizárólag "b" hullámokban és negyedik hullámokban fordul elő.

A két szár között a-b-c hullámokban mozog és az "e" hullámot már nem szükséges maximálisan kitöltenie, hamarabb fordulhat.

Vajon mi van itt 15.120-…

#871551 DÉKÁVÉ

Vajon mi van itt 15.120-nál, amitől mindig elhúzódik? Már harmadszor.

dax

#871546 Macskaegér Előzmény: #871545

Még él az a verzió, hogy tegnap készen van az A hullám és, ha a tegnapi alj alá már nem menne, akkor akár fordulhatna is, ennek viszont kicsi a valószínűsége.

dax

#871533 DÉKÁVÉ Előzmény: #871519

Szerintem azért mentünk mélyebbre, mint gondoltad, mert vonzotta a rés. Ami talán betöltöttnek tekinthető.