Illetve pontosabban inkább a lefelé abc c hullámának is meg lehetett/lehet az 5/5 hulláma.
Illetve pontosabban inkább a lefelé abc c hullámának is meg lehetett/lehet az 5/5 hulláma.
Szerintem itt 15250 körül fordulni fog, mert meg lehetett a lefelé 1. hullám 5/5 hulláma is.
Megcsinálta a 15.243-as szintemet, 12:08 perc van, elindulhatna fölfele. De nem változtat irányt, ez érdekes. Talán jön a 15.180.
Jogos, ezt nézegettem reggel én is, hogy a 15.180 alatt már közel a rés is. Ma kiderül.
@Lenthor: Úgy néz ki az 1-2-3-4-5 formáció szépen jött eddig, ennek most jöhet lassan az a-b-c része? Ez hogy nézne ki? Nekem itt 15.250-től jöhetne egy a felfelé.
Ha 15.180-ig lejön, akkor már a rést lenne szíves betölteni.... :D
Ha 15.481 alá megy, akkor csinálhat egy visszatesztet, 15.270-15.330 közé.
Ha, marad 15.481 felett, akkor folytatja az emelkedést 15.630-15.660 majd 15.785 irányába.
-----------------------------------------------------------------------
Megint bejött! Most már csak a 15.180 a kérdés!

Átrajzolgatva az én chartjomra, 15280 körül várnám a fordulatot.
https://www.tradingview.com/x/yyePRMr4/
15.328-tól long. Szűk stoppal. 10:47-kor fordulni szokott az irány. Nem mindig jön be.
Értem. Az én tanárom majdnem 10 éve azt mondta, hogy mindig a prompt charton kell elemezni, akkor lehet szűk stopokkal, pontosan meghatározni a belépési pontot. Igaz, hogy babrás volt átrajzolni a saját felületemre a másnapi szinteket, de megszoktam. USA időben már sosem volt nyitott pozíciónk, mert az már torzította az alakzatainkat és a szintjeinket. (Demóval azért megszegem ezt a szabályt, este 19:00 órakor nyitott longot reggel zártam, de ilyet élesben nem csinálok.) Igaz, hogy hullámelméleti távlatokhoz tényleg jó a futures.
Szia Lenthor, Szíria csak előjáték lehet és védvonal ahhoz ami most alakul. Nyugat hiú és elBaxot ábrándja, hogy az Oroszokat elvágj az egyetlen D-i tengeri kijárattól a Feketetengertől és a Földközi tengertől - Szíriában van az egyetlen támaszpontjuk az Oroszoknak - miközben USA csapatok már mindenhol ott vannak körbe körbe. Még egy szorítás a medve torkán és "önvédelemből" kifog jönni a barlangjából - az USA helyett - kitudja miért nem mentek be a Fekete tengerre - most az angolokat küldik be. Az angol csapatokat atomtengeralattjáró és tengeralattjáró elhárító fregattok fogják biztosítani.
A gyújtó zsinór lehet már ég Navalnij, ha meg hal az Ukrán helyzetet felhasználhatják arra hogy Putyinnal leszámoljanak .... a több ezer pontos esés viszont lehet akkor se következik be, hiszen az újjáépítést be kell áraznia a tőzsdének....és kitudja még mit fognak bevetni a piacok megtámasztására, vagy meg fordult bennem az is , hogy azért húzták ennyire fel legyen honnan esni...
Megjegyzés: Napoleon óta senki se sikerült még a medvét megölnie. A Németek már Moszkva elfoglalására készültek és mi lett a vége még a Normandiai partra szállás előtt?
Szíria számomra figyelmeztetés volt a világ urainak ne tovább mert különben ...
Jelenleg Mereven figyelek olyan szintre értünk ahol azért inkább a piac fordulására számítok és nem szeretnék a mostani szinteken beragadni - egyelőre Mozi, az ápr. 15 -i várt fordulat nem jött be.
Technikailag a 15.800 - 16800 között bármi lehet...Technikai elemzéseiddel maximálisan egyetértek és követem-:)
Egyelőre az emelkedésnek van sokkal nagyobb esélye mint az esésnek, de ez bármelyik nap élesen megfordulhat...