Jó reggelt! Sziasztok!
Köszönöm a chartokat!
Jó reggelt! Sziasztok!
Köszönöm a chartokat!
15.416-ig vagy 15.432-ig megy fel szerintem a Futuresen.
Ha, 15.432-ig megy fel, akkor már inkább a-b-c a számozás a csúcstól az aljáig és nem öt hullám (i-ii-iii-iv-v).
Miután én már adok-veszek és csak az én kereskedési honlapomon és a Futuresen mozog a DAX, ezért a Futurest teszem be, mert a Prompt áll.
Nagyon jó elgondolás. Ha viszont 15.452-t eléri, akkor kis visszahúzás után fel. (Ami nálam a promt charton 15.448.) Te futin kereskedsz?
Még van lehetőség, hogy holnap lemenjünk egy "v". hullámra.
Kis cseles nyitás kis réssel fel (15.413 környékére?) majd le megyünk 15.270-15.330 közé.
----------------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
Tartom a tegnap beírtakat, hogy ma 15.413 környékéről újra megpróbálkozhat a 15.270-15.330-al.
Viszont nem véletlenül húztam be a 15.181-et. Ha esetleg letörné a 15.270-et, akkor könnyen leszaladhatna 15.171-15.181 környékére. Nem kellene, de előfordulhat.
Az orosz légierő támadást hajtott végre Szíriában, a halottak számát 200-ra becsülik - írja a Reuters.
Még van lehetőség, hogy holnap lemenjünk egy "v". hullámra.
Kis cseles nyitás kis réssel fel (15.413 környékére?) majd le megyünk 15.270-15.330 közé.

Ha valóban esni fogunk, azt látni fogjuk. Piros gyertya megállás nélkül. Pár ezer pont egy nap alatt.
Tavalyi zakó óta egyszer volt érdemleges korrekció bármiben, az se baj, ha lenne, de temetik az emberiséget.
Elképesztőek a fórumosok.Egy piros napnál már ciklusváltás van, 200 év emelkedés korrekciója kezdődött, az antikrisztus eljövetele a négy lovassal az élen, betegek.
19:00 órakor USA fordítani szokta az irányt. Kíváncsi vagyok, ma mi lesz.
A korábbi 14500 körüli vissza tesztelésre készültem, de a zászlóval és annak kitörésével majd valóban 16k után jöhet ilyen esetleg....
Ez még megvan köszi, most a visszatesztel a short bukómat zárnám, minél lentebb :) Jól rá szoktál a zónákra érezni, ezért nagyon figyelem, hogy megtorpan csak, esetleg megy lentebb picit. 15320 esetleg 275 körül még lehet.
Én is így gondolom. Kitörés visszateszt és megy feljebb. Mindig felfelé várom, amíg meg nem dönti valamilyen szint ezt a várakozást. Akkor is felfelé várom, ha nagyon nehéz, mert nagyon ereszkedik. Minden shortos elképzelésemre ráfaragtam, amíg ezt a fejembe nem vertem..