Sziasztok,
Nálam már majdnem a 0,786-os Fibot is elérte, talán most fordulat jön. Ennél a szintén van a kitörés teteje is, passzolna a képbe ha eddig lejönne.
https://www.tradingview.com/x/trMg4eIx/
Sziasztok,
Nálam már majdnem a 0,786-os Fibot is elérte, talán most fordulat jön. Ennél a szintén van a kitörés teteje is, passzolna a képbe ha eddig lejönne.
https://www.tradingview.com/x/trMg4eIx/
Ha 15.481 alá megy, akkor csinálhat egy visszatesztet, 15.270-15.330 közé.
Ha, marad 15.481 felett, akkor folytatja az emelkedést 15.630-15.660 majd 15.785 irányába.

---------------------------------------------------------------
Nem rossz előrejelzés!
15.349 lassan elég lehet a visszateszt!

Sziasztok!
Én ezt figyelem
https://www.tradingview.com/x/9P5SinX9/
m15 közelről, visszateszt vagy megy mélyebbre
https://www.tradingview.com/x/ztpBHYVR/
A lefordulást nem így képzelem, szerintem csak kitörés visszateszt lesz és megy még feljebb.
Épp én is ezt az 50%-os határt néztem, illetve a forgalom jelentősen megnőtt az utóbbi 1 órában, olyan szintre aminél Lenthor korábbi chartjan a kiöntéssel jellemezte.
Ha, marad 15.481 felett, akkor folytatja az emelkedést 15.630-15.660 majd 15.785 irányába.
-----------------------------------------------------------------
A visszatesztnél nem kell feltétlenül a kitörési pontig mennie, elég ha megközelíti.

15.446-on nyitottam egy longot. 15436-on ki is szedték a stopomat. :D
De hát egész nap csak én pofáztam magamnak. Mondandóm: Az emelkedés 23.6 fibo szintjét tapossuk kitöréshez vagy letöréshez. Hamarosan eldől, hogy merre tovább, mert rendesen beszűkült a mozgástér. Lehet, hogy megint USA-ra bízzuk a döntést? Ők mindig örülnek.
A napi esés felét visszaadta a déli felhúzásban. Ez nem shortos jel. Lehet, hogy M5-ön dupla aljat csinál. Figyelni kell!
15.432-nél longot indítottam, a stop 0-ba húzva, mert el kell mennem. 15.459-nél lezártam a longot, mert a déli fordulatból ennyit néztem ki. Nekem mára ennyi.
15.437 újabb szintje az esésnek, ahonnan pattanhat egy kicsit. Hamarosan dél van, amikor általában fordulni szoktak egy kicsit.
15.465-től longot indítottam próba cseresznye alapon. Ezt a longot 15.473-nál tudtam zárni.
Én azért 15476-tól indítottam egy longot USA zárás célárral, ami teljesült is. Mindennapi GAP-et add meg nekünk ma.

Sziasztok, jó reggelt!
A másik lehetőség, hogy az oldalazással építünk egy "zászlót" amellyel elkészül a 4. hullám.
A "zászló" célára elérheti a 16.000-16.045 szintet, ahol lehetne a csúcs.
----------------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt, hétfőn!
Az április 15.-én betett "zászlóalakzat" működik eddig. Érdemes volt figyelembe venni.

célára 16.050 környéke

Némileg rövidebb távon (ami nekem még mindig hosszú) az alsó két ábráddal egyetértek. Rövid távon így szoktam elemezni és fibózni ezt az alakzatot. Nálam 14.613 a fibo közepe, ez határozza meg a célárat, illetve a szintjeimet. Ennél az ábránál a 0.23 és a 0.38 fibo szint érdekes módon éppen a két napos rés szintje. Szerintem ezeket be kell töltenie. Előtte viszont legalább 15.564-ig felmenet lesz, mert a lendületet le kell fékezni még 2-3 napig.
Ennél az ábránál is felmenetre számítok, a csatorna felső szélénél vagy felkúszik, vagy oldalazni kezd. Májusban 15.917-től korrekcióról szólna a nyár. Legfeljebb 14.613-ig.
A szintjeimet úgy határozom meg, hogy a prompt chartról a kereskedési felületre átrajzolom a fibo szintjeit mindkét ábráról, a réseket és az alakzat által taposással képzett oldalazó szinteket vissza 14.613-ig.
A nyári lemenetet némileg árnyalhatja a piacok reagálása a covid kezelésével kapcsolatos örömködés, vagy hisztike, de én csak technikailag nézem a chartot. Az biztos, hogy a 16.100 simán benne van a pakliban, kérdés, hogy mekkora esések lesznek.