Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

10,78 milliárd dollár örökösödési adó

#871852 Koffein Előzmény: #871850

én is pont erre gondoltam... ki akar ezek után közösséget vállalni egy ilyet családdal? pfff... :))

10,78 milliárd dollár örökösödési adó

#871850 matgab Előzmény: #871847

Ezt egy tisztességes jószándékú nyugati milliárdos család már simán egy alapítványba tette volna...

Biden

#871715 Bendeguz Előzmény: #870499

milyen fekete? ne vicceljünk már :D
a nőnek indiai ősei vannak, de egyszer behazudott valami1/48-ad amerikai indián vért is, amikor azzal lehetett hasznot húzni. hányás mindkettő, komolyan mondom, ha trump marad, jobb ma a helyzet

Számomra egyértelmű, hog…

#871606 matgab Előzmény: #871586

Számomra egyértelmű, hogy itt is ugyanúgy ahogy Paks esetében Magyarországon a nyugati atomerőmű építő cégek lobbija érdekében mozgatják a szálakat, leginkább a titkos szolgálatok.

Ki akarják golyózni a kínai és az orosz erőműveket. Mert mi van, ha azok egy szövetséges országba mondjuk valami önmegsemmisítő "gombot" raknak gond esetére?? Vagy esetleg erősítenék -magukhoz kötnék az oroszok a cseheket. Pl. azt mondanák, hogy lekapcsoljuk az erőművet, ha nincs ez vagy az.

Persze egyáltalán nem biztos, hogy csinálnának ilyet az oroszok, vagy, hogy a nyugatiak nem csinálnak ilyet, de valszeg az orosz / kínai erőmű sokkal olcsóbb lenne, mint a nyugati.

Végre megtaláltam

#871580 Fornit Előzmény: #871552

Az 1-es villamos jövője?

Ha ma tette volna NY-ban a fickó, 80 év minimum.

re

#871543 Koffein Előzmény: #871541

Hát igen, usa elveszett, csak ne importálják az eu-ba a hülyeségeiket.. Várom azt a pillanatot, amikor a rendőröket lefegyverzik, hogy még nagyobb káosz legyen az utcákon... :)

A politikusok másként látják ezt a dolgot, egy kis fogaskerékként, amit cserélgetni lehet. Obamaki mondta egy interjúban, hogy azt szeretné elérni, hogy egy őrjöngő drogoshoz ne egy rendőr, hanem egy fegyvertelen pszichológus menjen ki, aki tud tárgyalni vele, s lenyugtatja...érdekes elképzelés...

re

#871541 matgab Előzmény: #871498

https://www.portfolio.hu/global/20210421/megszulet...

Kibaszott undorítóan viselkedik az USA.

"Később a nyilvánosságra hozott boncolási jegyzőkönyvből kiderült, hogy az áldozat szívbetegségben és az új típusú koronavírus okozta Covid-19 betegségben szenvedett, továbbá a szervezetében rengeteg kábítószer is volt."

Ha rendőri intézkedés során egy bűnőző , aki szanaszét van drogozva, teljesen kiszámíthatatlanul viselkedik meghal a rendőri intézkedés során - de valószínűleg annak köszönhetően , hogy amúgy is szívbeteg volt és Covidos is volt (miért nem volt otthon karanténban??) meghal, akkor az a kutyát nem érdekelte volna, ha a rendőr fekete, vagy főleg ha az áldozat fehér.

Vagy ha a rendőr fekete és az áldozat fehér, akkor talán ki is tüntették volna a rendőrt.

Ehelyett kaphat 40 év börtönt és minden politikus a kényelmes foteléből és a dollárhegyeinek tetejéről lenézve örvend a rendőr meghurcolásának...

Ilyenkor azt kívánja az ember, hogy bárcsak legközelebb egy bedrogozott örjöngő fajtársa támadná meg az adott politikusokat, akihez a kivonuló rendőrök kimennének, de azt mondanák, hogy "sajnos fehér rendőr vagyok és Önök miatt nem tehetek ezek ellen a fekete bűnözők ellen semmi erőszakot, de majd megkérem őket, hogy legyenek kedvesek önszántukból távozni szíveskedjenek."


Egyszer kerülnének csak ezek a politikusok olyan helyzetbe, hogy éles bevetésen kell megfékezniük egy dühöngő bekábszerezett primitív ösztönlényt (nem mondanám GF-et embernek) és hatástalanítani, kiváncsi lennék , hogy állnák meg a helyüket!

Persze ezek a nyomorék politikusok, amikor elb@sznak valamit, akkor amikor ők "vállalják a felelősséget" az max azt jelenti, hogy ilyenkor átülnek egy másik zsíros székbe, ami mondjuk nem fekete, hanem barna...


re

#871498 Ibiza Előzmény: #871389

jól élnek az emberek, jól elvannak ebben a légkörben.
A boltban megveszi amit akar, olcsó hitel, van lakhatás, jó autó, jó telefon, menő cuccok kulturkör szerint, gyerekek különórák... Virtuális világ amiben domboríthat, kis titkok. Jól megmondja a magáét a zorbánnak és persze felveszi az összes orbános támogatást. Mindenhez jól ért, legyen az egészségügy, jog vagy államigazgatás esetleg kormányzás.
Tudatra ébredt az anyag, neki már jogai vannak, kialakult és erős egyéniség ez a lény.
Klikkesednek, ő felvilágosult nem homofób, nem náci modern gondolkodású hiszen orbán- kormány- és mindenellenes.
Igaz nincs egy saját gondolata sem mert mindet készen kap a közösségi média megmondó embereitől akik mondják a frankót, orbánról, kukacos maszkról, ezek lopnakról, miközben élvezi a modern világ összes lehetőségét, szabadságát.
Beleállnak a trendekbe, az új szelekbe. Jó alanyai az erre hajazó libernáci iránynak ők a szivárványos birka csapat.

Sokat közlekedem BKV-val autóval, menet közben neteznek csetelnek. Nem tudom ezek a közösségi felületek mennyi kárt okoznak a világgazdaságnak. Balesetek, káresemények, kimaradó munkaidők. (nyílván ezt össze kell vetni a birkacsorda
Ami érdekes az emberek 80%a azt gondolja ő a nem birka 20%hoz tartozik.

https://biztonsagpiac.hu/megfekezhetetlen-robbanassorozat-egy-cseh-loszerraktarban

#871406 learn


Itt van két régi cikk, hogy mi is történt valójában Vrbeticében:

Robbanássorozat

Robbanások a cseh lőszerraktárban

Ilyet eddig csak az 1984-ben olvastam, hogy utólag módosítanak híreket, úgy látszik ez most beköszöntött a gyakorlatban is :)

re

#871389 Spade Előzmény: #871311

A magyar értelmiségi vagy középosztály fel se fogja h itt mi történt, és h ennek mi lesz a következménye,ennyire hülyék lennénk ?

Eközben a fejlett nyugaton

#871348 learn

Észak-Írország:

Zavargások

Koszovó és Krím példája is mutatja, hogy van lehetőség az elszakadásra, csak akarni kell :)

Egy fejlett demokráciában nem lehet akadály egy népszavazás :)