Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872838 Spade Előzmény: #872832

ha megválasztják akkor le, ha nem akkor visszajön és Bp-en kisért tovább, megduplázza a biciklisávok számát bosszúból meg sztem kigondol pár "trükkök ezreit", pl. BLM szobrokat állít fel mindenhol és hétvégén mindenkinek csókolgatnia kell a bakancsokat

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872837 TrendMan Előzmény: #872832

Mindig furcsán érzem magam, ha valakivel gyerekkorában történt valami tragédia és amikor felnőttként hatalmi pozícióba kerül, akkor ezt éli ki újra meg újra.

Ezt nevezem érdekképviseletnek!

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872832 Koffein Előzmény: #872828

oszt le kell mondania a főpolgi címről? vagy ha nem sikerül, akkor fülét, farkát behúzva visszakúszhat a városházára...

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872828 Spade Előzmény: #872818

Az tetszett mikor egy sáv ment középen a két szélén meg 1-1 biciklisáv (amin egy db biciklist nem lehetett látni miközben a középső sávban meg állt a sor ,ez egy nagyon erős megoldás lenne az autpályára is, minden irányban a 2-2 biciklisáv. És persze a bicikli minden irányban mehetne kanyarodhatna szalonnát süthetne akármi akár forgalommal szemben is. Az a megoldás is üt mikor az üllői uton a külső sávot leaszfaltozták és csináltak belőle egy másik járdát a meglevő mellé miközben a metro mentesítő buszok amúgy is blokkolják a forgalmat a megmaradt sávban. Ki a faszom szavazott ezekre a kreténekre? karigerire meg baranyira ?

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872818 Koffein Előzmény: #872815

jól látja ez a geri, autópályának 2 sáv sok... előreláthatólag felfestenek egyet biciklisávnak, meg egy vékony gyalogló sáv, a 130at visszaveszik 50-re, mert sok a baleset a pályákon... így sokkal biztonságosabb lesz mindenki számára és zöldülne, fejlődne az autópálya környéke XD

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872815 Spade

sikerült Bp-t természetközelivé tenni hiszen már járdák tele vannak kutyaszarral meg ember szarral, nem is kell eltakarítani majd elbomlik valahogy. É itt egy video h elkúrták a 9. kerben a közlekedést

de a 7. és 6. kerrben is ugyanezt az eszetlenséget látni, itt már végzett karigeri most szeretné országos méretekben megdolgozni a közlekedést a sok autópályát szétcsapná hamar

méghlegelő

#872773 Koffein Előzmény: #872764

jogos, megszoktuk a rövid fazonra igazítottat, most már a természetes a trendi... minél nagyobb a dzsumbuj, annál büdösebb, meg kevésbé látható az üveg, ürülék, műanyag palack stb...2 az egyben, szemetet sem kell szedni, mert a gyom elfedi, meg beretválni sem, vagyis khm a fűvágó brigádot sem kell dolgoztatni, munkabér, eszközkopás, üzemanyag, gyomírtó megspórolva... :))

méghlegelő

#872764 TrendMan Előzmény: #872756

Én ezzel egyetértek, bár nincs infóm róla, hogy Nyugat-Európában ez már megvalósult volna.

Ellenkezőleg. Én azt hallottam, hogy pl. Németországban a madár és a rovar populáció is összeomlóban van, mert olyan mértékben vonták haszongazdálkodásba az összes földterületet, hogy nem maradnak már az erdő mellett vagy a határszélen sem ilyen természetese földsávok, ahol ezek az élőlények - és kiemelten a méhek - meg tudnak még élni.

Örülök és támogatom.

Mondjuk a lányok nem tudom mit szólnak majd a sok méh-hez és több szúnyoghoz?

végleg bezárt boltok

#870199 Ibiza Előzmény: #870195

ez a vállalkozás lényege, egyszer jön olyan aki mer lépni és harap egy nagyot, jönnek a gyors utánzók utána jön a gnúcsorda akiket már tömnek, jöhet a következő válság.

végleg bezárt boltok

#870195 TrendMan Előzmény: #870183

Hát én úgy nézem, ez egy helyismerettel nem rendelkező külföldi produktuma: Ezeknek a boltoknak a java szerintem már jóval a válság előtt bezárt, sok-sok éve.

Én inkább attól tartok, hogy biztos lesz sok étterem és kávézó, amelyek végleg bezárnak és senki nem mer majd a helyükre lépni, mert ki tudja nem-e jön egy hasonló válság, mint ez volt?

Pláne, ha a turizmus még jó darabig nem tér vissza.

végleg bezárt boltok

#870183 Koffein

sok bolt nem bírta, sőt a multik is zárják be a boltjaikat, nemrég jártam a deák környékén, a costa coffee is lehúzta a rolót, kiadó a helyiség, úgy hogy relatíve jó helyen volt az üzlethelyiség és van tőke a háttérben... gellértnél a starbucks is bezárt, kiadó a helyiség... szóval, átalakul a piac, új bérlők jönnek, vagy talán, ugyanazok visszabérlik, amint látják a fényt az alagút végén...

https://kepek.444.hu/2021/03/15/a-bezart-uzletek-fovarosa-lett-budapest-de-mar-eszre-sem-vesszuk

még több fotó

https://www.behance.net/gallery/114811441/Closed-F...

S O S fürdő Újbudán

#870031 TrendMan

Ez akkor mehetne a történelmi fekete humor topikba:

https://index.hu/kultur/2021/03/10/ismet-felepitik...

"A fürdő beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A millenniumra az épületegyüttes már Európa harmadik lelátogatottabb gyógyfürdőjének számított. Kelenföld nevét áhítattal ejtették ki a külföldi és belföldi reumások, akik a Ferenc József császár által nagyra tartott Karlsbadot már csak fingszagú pocsolyának és gombás lábvíztartónak minősítették. A nagy érdeklődés és forgalom miatt a századfordulón már menetrend szerinti villamosjáratokat (41-es, majd 63-as) is el kellett indítania ide a városvezetésnek, sőt ..."

"A tervgazdálkodás szellemében az egészségügyi intézményt a kórház alatti hőforrásokkal kezdték el fűteni, ami annak rendje és módja szerint két év alatt gajra is vágta az egész fűtésrendszert a csövekben lerakódott gazdag ásványisó-tartalma miatt."

"a felszín alatt hét méter mélyen megbújó források vagy elfolytak a civilizáltabb nyugat felé ..."

Kész csoda, hogy erről Moldova nem írt még semmit.

Az első nyert 50 mp-et, …

#869310 TrendMan Előzmény: #869294

Az első nyert 50 mp-et, második meg vele volt és ment utána vakon.

És tízből kilencszer bejön, extrém sport helyett jó ebben a nagy lezárásban.