14.560 már a pink "iii". hullámának is elég lehetne.
14530 felért a csatorna tetejére
felső kanócos H1 gyertya kellene, majd usa megrajzolja
.........................................................................
14.523-nál van a 100%-os fibo.
Igen emlékszem Lenthor, lassan meglesz a célárad.
m15 emelkedő csatornában mozog
14.523 nálam korábban egy alsóbb szintű cél volt. Lehetséges. hogy oda teszik a kis fekete "iii" hullámot.
nem biztos, csak lehetőség

Jó reggelt! Sziasztok!
Köszönöm a remek chartokat! Venni itt már nem merek, 14250 alatt kezdenék vételben gondolkodni.
Mivel a negyedik hullámra jellemző a "háromszög" alakzat, ezért még az is elképzelhető, hogy a három negyedik hullám végül kiad egy "háromszöget. Nem feltétlenül, de lehetséges.

A tervem:
14.523-nál lenne a piros 3. hullám pink "iii" hulláma, míg a piros 3. hullám csúcsa 14.692-14.756-nál.
Lássuk mi lesz belőle!
--------------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
Mint korábban írtam nem szeretem a negyedik hullámot. Ha minden igaz, akkor borzalmas időszak lehet a következő. Akár három negyedik hullámot is meg kell szenvednünk, ami ugye elég kiszámíthatatlan.
Vegyük először a fekete számozást. Egy fekete nyíllal jeleztem, hogy volt ott egy leszúrás. Elvileg lehetne egy "iv". hullám, de térben és időben rövidnek tartom.
Ha 14.333 alá megy akkor a "iv" hullám elérheti a maximumot az esésben, ami 14.250-14.280 környékén lehetne.
Ha onnan elindul felfelé, akkor akár magasabbra is tehetem a pink 3. hullám csúcsát, egészen 14.560-14.635-ig.
Nézzük mi lesz belőle.

Sziasztok!
Jók az elemzések, ötletesek a scenáriók, és a kérdés is kitörés, vagy letörés ... 1,9 Mrd USD - most hírre adni fogják vagy ez akkora összeg hogy olaj lesz a tűzre - szóval kérdésre csak kérdéssel tudok válaszolni, egyrészt mert nem is vagyok a kérdezett-:))), másrészt két Zsidó beszélget,- mond hogy hogy a zsidók kérdésre mindig kérdéssel válaszolnak? Mire a másik: nm is értem miért kérdezed ?-:)))
ps.: megfordult bennem a topik DAX címe helyett jobb lenne Lenthor iskolája nevet adni - tényleg sokat lehet itt Tőled tanulni, főleg szemléletet, s technikát köszi!-:)
Ha letörne, akkor nagyjából vissza is tesztelhetné a 2020 őszi csúcsokat 3600 alatt.
Szia Lenthor!
Ebből az alakzatból kitörés vagy letörés várható?
14.470 környékén én már nyitottam shortot, de tudom most már tartani, ha nem megyünk 15.050 fölé. De, ha felmegyünk addig, akkor is kell lennie korrekciónak.
Igen még kellene feljebb mennie, de én is izgulok, a reggeli meglepetések miatt. Usa is lassan fordulhatna (s&p és DJ még egy kis csúcs benne van), nasdaq elkezdet az esés korrekcióját. De nincs dax shortom sem.