Csak a második adag is ugyan abból legyen és ne kavarják el mint az SMS-eket...
Csak a második adag is ugyan abból legyen és ne kavarják el mint az SMS-eket...
Az elfogadás előjele lehetett a pénteki esti forduló és a közel + 2% zárások.
A következő héten kitörésnek kellene lennie.
Átment szombaton az amerikai szenátuson az 1900 milliárd dolláros gazdasági mentőcsomag az egész éjszaka tartó egyeztetések után
Jó hétvégét!
A 13860 nálam elég lenne az aljnak,csak az emelkedés nem tetszik nekem onnan.
Február 9.-én tettem be a longos elképzelést.

----------------------------------------------------------------
Most beteszem fibo szintekkel, a mai helyzet alapján !
Nem mertem 14048-on bent hagyni a shortot.
Kis nyerőben zártam.
Pedig talán 1 lekör még lehet.
Hát a lemenetelre valóban nem volt idő. De arra igen, hogy egy délután, néhány órán belül aljas módon lefelé is megjárassák rendesen, majd kilőjék az égbe az árfolyamot (elsősorban az S&P-t).
Ezek szerint elkezdődhetett a 3/3-iii hullám vagy hétfő reggel még aljasabb módon gap down-nal nyitnak?
Szia Lenthor!
Még nagyobb lenne az eltérés, ha a DJ is mellé tennénk.
Szerintem csak átsúlyozás és az NQ mivel jobban túl volt húzva jobban korrekciózott, míg a többiek inkább csak "oldalazgattak"...? Számomra fel nem ismerhető alakzati formában
DJ már 1 H Ma 200 felett, NQ úgy látszik Bull szignált ad, ha...a ma hammer márc. 08 -án megerősítést kap - amely időponttól én korábban egy testes korrekciót vártam.
A VIX letört és egy csökkenő ékben lefele kell haladnia.
Nagyobb esélyét látok innét egy új ATH-nak mindenhol ...Nézzétek meg a Nikei 225 -öt ,közel 8 % zakó hammer kalapács már délelőtt, ha a párja is megérkezik akkor nagy potenciál lesz benne... + 20% 28800 - 36688. (bár jobban örültem volna egy 27116 -os vissza tesztnek 91' -es tető ...
DAX stabil mind a beton .... innét felfelé várom -kitörés gyanús
A Covid terjedése miatt nem esést, még nagyobb elmebajt emelkedést vizionálok (FED és Ts.-i. hatás miatt) - esést akor várnék, ha megoldódna a Covid - de amig Lock Down addig Go Up Go Down helyett.
és Sanghaj brutál menetet várok:
Ezt mostanában én is észrevettem, mert régebben inkább fordítva volt. Láttam már ezt azzal magyarázni, hogy az USA eddig intenzívebben is emelkedett és ezért intenzívebben is korrigál.
Nézzétek meg a napos:
Nasdaq
S&P500
DAX
Valami nem kerek! USA kezd lefelé csúszni a DAX meg tartja magát.
Dr. Komáromi Zoltán háziorvos mondta a TV-ben, hogy az orvosnak kutya kötelessége a vakcina dobozát és a vakcina leírását odaadni a betegének, hogy meggyőződhessen hatásáról és mellékhatásairól.
Ekkor mondta, hogy a kínai vakcina leírást, hogy adja oda a beoltandónak, mert csak mandarin nyelven olvasható.
Nagyon gyors eséssel kellene a kék alsó vonalra leérni!
Gyanítom, hogy nem lesz rá idő.
Bennem is megmozdult volna a kis ördög. Azért ezt nem gondoltam volna, hogy így megy...
Kevés már az idő és igyekezhetne. Jó lenne ma lezárni a pink 3/3-ii hullámot, hogy hétfőn emelkedhessünk.
Mi lenne, eljön a mutánsok, mágusok kora.
Elindul egy gyorsított evolúció.
Szóval, szigorúan nézve a második hullám megcsinálta a 61.8%-os fibot és már az 50% is elég lett volna.
Elvileg meg volt egy jól látható "a" és "b" hullám, valamint egy nagyon csonka "c"
Elég lehetne, de nekem nem tetszik. Jobb lenne, ha a "c" hullám teljesen kiépülne. Így még várok egy long nyitási lehetőségre

Hazaértem és beoltottak Pfizernek mondott valamivel.
Az Országos kardiológiai Intézet volt kijelölve oltópontként.
Gondoltam, hogy biztosra megyek és mondtam a dokinak, hogy mutassa meg a vakcinát tartó üvegecskét és a dobozát.
A doki: - hát azt nem tudja megmutatni, mert központilag küldték ki az injekciós tűbe adagonként felszíva.
Na a kis ördög megmozdult bennem. Kérdem, hogy most honnan tudjam, hogy mit kaptam? Doki: azt mondták, hogy Pfizert küldtek.
Na, most akkor, ha már az orvosban sem hisz az ember, akkor gáz van.
Szóval elhittem látatlanul.
Mindenesetre az igazoláson és az orvosi papírokon Pfizer beadását írták.
Azért mielőtt nagyon perre mennél, azt jobb ha tudod, hogy a gyártókat felmentették bármilyen jogi következménytől EU-ban is USA-ban is.
Szóval nem nagyon fogsz tudni perelni, hiszen a gyártók megmondták, hogy nem volt 5 évük tesztelni a mellékhatásokat...
---------------------------------------------------------------
Jó, ha tudod, hogy a gyártók hatalmas biztosítást kötöttek, ha fizetniük kell. Bizony ha a bíróság megítéli, akkor fizetniük kell. Felelőséget kell vállalni, vagy a gyártónak, vagy az államnak, ha valaki megbetegszik, hiszen felszólítottak, hogy mindenki oltakozzon és biztonságosak az oltóanyagok. Aki beadatja az jóhiszeműen jár el.