Ezt mostanában én is észrevettem, mert régebben inkább fordítva volt. Láttam már ezt azzal magyarázni, hogy az USA eddig intenzívebben is emelkedett és ezért intenzívebben is korrigál.
Ezt mostanában én is észrevettem, mert régebben inkább fordítva volt. Láttam már ezt azzal magyarázni, hogy az USA eddig intenzívebben is emelkedett és ezért intenzívebben is korrigál.
Nézzétek meg a napos:
Nasdaq
S&P500
DAX
Valami nem kerek! USA kezd lefelé csúszni a DAX meg tartja magát.
Dr. Komáromi Zoltán háziorvos mondta a TV-ben, hogy az orvosnak kutya kötelessége a vakcina dobozát és a vakcina leírását odaadni a betegének, hogy meggyőződhessen hatásáról és mellékhatásairól.
Ekkor mondta, hogy a kínai vakcina leírást, hogy adja oda a beoltandónak, mert csak mandarin nyelven olvasható.
Nagyon gyors eséssel kellene a kék alsó vonalra leérni!
Gyanítom, hogy nem lesz rá idő.
Bennem is megmozdult volna a kis ördög. Azért ezt nem gondoltam volna, hogy így megy...
Kevés már az idő és igyekezhetne. Jó lenne ma lezárni a pink 3/3-ii hullámot, hogy hétfőn emelkedhessünk.
Mi lenne, eljön a mutánsok, mágusok kora.
Elindul egy gyorsított evolúció.
Szóval, szigorúan nézve a második hullám megcsinálta a 61.8%-os fibot és már az 50% is elég lett volna.
Elvileg meg volt egy jól látható "a" és "b" hullám, valamint egy nagyon csonka "c"
Elég lehetne, de nekem nem tetszik. Jobb lenne, ha a "c" hullám teljesen kiépülne. Így még várok egy long nyitási lehetőségre

Hazaértem és beoltottak Pfizernek mondott valamivel.
Az Országos kardiológiai Intézet volt kijelölve oltópontként.
Gondoltam, hogy biztosra megyek és mondtam a dokinak, hogy mutassa meg a vakcinát tartó üvegecskét és a dobozát.
A doki: - hát azt nem tudja megmutatni, mert központilag küldték ki az injekciós tűbe adagonként felszíva.
Na a kis ördög megmozdult bennem. Kérdem, hogy most honnan tudjam, hogy mit kaptam? Doki: azt mondták, hogy Pfizert küldtek.
Na, most akkor, ha már az orvosban sem hisz az ember, akkor gáz van.
Szóval elhittem látatlanul.
Mindenesetre az igazoláson és az orvosi papírokon Pfizer beadását írták.
Azért mielőtt nagyon perre mennél, azt jobb ha tudod, hogy a gyártókat felmentették bármilyen jogi következménytől EU-ban is USA-ban is.
Szóval nem nagyon fogsz tudni perelni, hiszen a gyártók megmondták, hogy nem volt 5 évük tesztelni a mellékhatásokat...
---------------------------------------------------------------
Jó, ha tudod, hogy a gyártók hatalmas biztosítást kötöttek, ha fizetniük kell. Bizony ha a bíróság megítéli, akkor fizetniük kell. Felelőséget kell vállalni, vagy a gyártónak, vagy az államnak, ha valaki megbetegszik, hiszen felszólítottak, hogy mindenki oltakozzon és biztonságosak az oltóanyagok. Aki beadatja az jóhiszeműen jár el.
Rmns technológiás vakcinákkal egyetlen egy baj van, hogy fogalmunk sincs, hogy milyen hatása lesz hosszú távon. Ezt a technológiát nem tesztelték embereken eddig - de állatokon sem nagyon.
Vagy bejön vagy nem. És hogy milyen hatása lesz ezeknek esetlegesen az emberi DNS-ekre azt meg majd csak pár generáció alatt fogjuk megtudni.
Azért mielőtt nagyon perre mennél, azt jobb ha tudod, hogy a gyártókat felmentették bármilyen jogi következménytől EU-ban is USA-ban is.
Szóval nem nagyon fogsz tudni perelni, hiszen a gyártók megmondták, hogy nem volt 5 évük tesztelni a mellékhatásokat...
Ha beadatnám magamnak a vakcinát, akkor most én is Pfizert választanám.
En kinaicet kaptamcseng, jól cseng, nin- csen mellék hatás csong:)
Nem árt figyelni más országokat.
Izrael szinte az egész országot Pfizerrel oltotta be és USA nagy része ezzel lett és lesz beoltva. Ha ők bíznak benne, akkor az nekem is elfogadható!
Köszönöm a válaszod. Én is a Pfizer-ről hallottam, olvastam azt a véleményt, hogy az lehet a legjobb. Én az esetleges, általad is említett mellékhatások és a "még senki nem tudja mi lesz 2-3 év múlva" miatt egyelőre nem tervezem beadatni magamnak a vakcinát, aztán majd meglátom. Nekem nagyon gyanús ez az egész COVID pandémia, meg az esetleges következményei.
Gyakorlati ember vagyok.
Bármelyiknek lehet mellékhatása, esetleg okozhat költséges gyógykezelést. Nem tudni mert még senki nem tudja mi lesz 2-3 év múlva.
Nos, ha a legrosszabb lehetőséget vesszük és költséges gyógykezelésre kerülne sor, akkor felvetődik a kérdés, hogy mely ország gyógyszerintézményével pereskedjek.
Ha, az EU által elfogadott vakcinát választom, akkor az EU bíróságához fordulhatok, mert azt mondták, hogy biztonságos és nem lesz bajom.
Ha Kínai és (míg nem adtak EU-ban engedélyt ) orosz vakcina miatt lenne bajon az EU bírósága mondhatja, hogy az EU nem adott erre engedélyt, miért adattam be. Tehát mehetek Oroszországba vagy Kínába pereskedni. Gondolhatjátok, hogy mekkora eséllyel.
Továbbá, ott van az oltási igazolvány. Egyelőre olyan hangok vannak az EU-ban, hogy csak az EU által engedélyezett oltóanyagokat fogadják el külföldön
Szóval az 1. orosz volt amit felajánlottak, 2. Kínai és 3. most Pfizer, amit beadatok.
Viszont mindenkinek az egészsége és biztonsága alapján magának kell döntenie.