Február 9.-én tettem be a longos elképzelést.

----------------------------------------------------------------
Most beteszem fibo szintekkel, a mai helyzet alapján !

Február 9.-én tettem be a longos elképzelést.

----------------------------------------------------------------
Most beteszem fibo szintekkel, a mai helyzet alapján !

Nem álmodozom, hanem a két lehetőséget vizsgálom és kereskedem!
Lenthor, a longos de. álmoknak a mostani helyzet ellent mond - ha nem húzzák feljebb az indexeket és a VIX kitör, akkor nagyobb lehet a gáz mint egy enyhe korrekció, mert ahogy tegnap este betettem a VIX havin aranykeresztet csinál Ma 200 19.25 Ma 50 19.13 - hát ....lehet most lesz egy nagyobb lekör, mégis csak ...????! Mi a véleményed?
..de ezzel meg lenne a márciusi mélypont, mint tavaly-:), aztán onnan az égbe...
most jelent meg Ők 4.500 -at mondanak-:))), azaz +10-15% fel Daxliban a 15.200 jó eséllyel meglehet
https://www.portfolio.hu/uzlet/20210303/megszolalt...
....azért egy 3600 -os visszanyalást várnék 4100-4200 környékéről
Mint írtam korábban, hogy az "X" hullám szabályt szeghet, tehát a trendvonal fölé is vihetik.
Nagy átverés lenne, ha most meg elkezdenék levinni az "Y" hullám aljára.
Sziasztok, jó reggelt!
Tessék vigyázni, mert a gyorsvonat átszáguldhat a 14.100-on.
Nincs még megerősítés, de a jelenlegi mozgás már impulzus hullámhoz kezd hasonlítani. Hogy megvalósuljon, ahhoz át kellene törnie a 14.100-at.
De, még ki kell várni, mivel a piros "X" hullámmal is bíbelődhet. Lefelé a kulcsszint 13.790.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Eddig 14.210 helyett elértük a 14.194-et.

Sziasztok!
Friss, ropogós:
...hát a short v.színű nem 14.200, hanem 15.200 vagy .... 15.793 - 16.896 ...mert tényleg megjött:
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210303/uj-idok...
M RSI még csak 60,5, CCI 132 (279)
S&P 4.171 / 4.400 / 4.758. és lehet az NQ új ATH lesz, DoDo ról mg nem is beszélve....ha a kitörések megerősítésre kerülnek All-In.
Shortost csak a Múzeumba fogunk majd látni -:((( - kivégzik őket...
2000-ben a kitörés után az NQ még duplázott .... bele se merek gondolni a 20.000 feletti elme bajba ... 3-4 % USA inflációba amit néznek mert csak átmeneti lesz, ja ....
Ha nem sikerül áttörni a 14.100-at, akkor:
Ha a Stochasticra hallgatok, akkor a 4 órás alapján lefelé kellene mennie.
Sziasztok, jó reggelt!
Tessék vigyázni, mert a gyorsvonat átszáguldhat a 14.100-on.
Nincs még megerősítés, de a jelenlegi mozgás már impulzus hullámhoz kezd hasonlítani. Hogy megvalósuljon, ahhoz át kellene törnie a 14.100-at.
De, még ki kell várni, mivel a piros "X" hullámmal is bíbelődhet. Lefelé a kulcsszint 13.790.