Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Hatpárti moslék és már m…

#869746 walex Előzmény: #869735

Hatpárti moslék és már most marakodnak, hogy miként kaphatnak helyet az állatkertben. Nem lesz ez életképes 4 évig se,nemhogy nyolcig.

fidesz out

#869742 Koffein Előzmény: #869736

Persze, a terv elkészülhetett Szájer levadászása után, majd célkeresztbe került Dajcs, más választás nem volt, mint kilépni, így kisebb az arcvesztés... meg most alakulnak át az erőviszonyok, Merkel visszavonul, aki jönni fog, már nem lesz annyira erős karakter, benyomulnak mások pl Macron... ahogy olvasom Draghiék fantáziája is beindult, hogy ők vennék át Merkel helyét.. megy a sakkjátszma a háttérben..

fidesz out

#869736 Ibiza Előzmény: #869731

gondolom van válaszuk, talán alakitanak egy új frakciót, pl a önálló nemzetek frakciója, azok akik nem közös európai unióban hanem a nemzetek szövetségében hisznek. Esetleg egy feltörekvő országok frakciója.

A 4 év, valójában 8 lesz…

#869735 Koffein Előzmény: #869734

A 4 év, valójában 8 lesz, ennyi idő kell, hogy kiábránduljanak az emberek.

Nekem most nagyon úgy tű…

#869734 walex Előzmény: #869721

Nekem most nagyon úgy tűnik, hogy bukni akarnak.
Csak nem paktum született a bábszínházban, hogy 4 év moslék jön?

igen, utolsó választáson…

#869721 Ibiza Előzmény: #869699

igen, utolsó választáson is volt ilyen érzésem, ők voltak a legjobban meglepődve a győzelmen.

Egyébként nekem egyre in…

#869699 walex

Egyébként nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy a fidesz direkt el akarja bukni a jövő évi választást.

Volt 10 évük majdnem végig 2/3-dal.

Mikor kezdik csesztetni a dokikat (amúgy jogosan)? Egy világjárvány közepén, amikor minden emberre szükség van. Cirka 5500 ember távozik a hírek szerint, az rengeteg.

Volt rá 10 évük. Miért pont most?!

Covid kapcsán út szélén hagyott sok ember. Vendéglátás, étterem nem mehet, tömött kifőzde igen, a tömött plázákkak, multikkal semmi baj. Ugyanígy szabadtéri állatkertek szintén nem lehetnek nyitva, elkezdték ezek is beadni a kulcsot

Logikátlan döntések sorozata.

Szándékos?

Egyre inkább hiszem, hogy igen.

Embereik bebetonozva. Jöhet 4 év moslék szerencsétlenkedés, utána megváltóként térhetnek vissza.

Egészségügy

#869657 TrendMan Előzmény: #869642

Annyit olvastam róla, hogy röghözkötés ismeretlen feltételekkel.

Ahogy a Fidesz általában csinálni szokta, te elkötelezed magad valamire, de csak később derül ki, hogy pontosan mi is az.

Lila hazaáruló vezér Fle…

#869656 walex

Lila hazaáruló vezér Fletóval elszámoltatást ígérnek.

Van-e még lejjebb???

Ezekre a moslékosokra ránézek, mint egy rakás szerencsétlenség, úgy állnak egymás mellett.

Egészségügy

#869642 Tapasz

Valaki elmagyarázhatná, hogy mi baj ezzel az új szerződéssel, amit sokan nem írtak alá.

Köszi