Mindjárt megrántják 13980 fölé, na onnét már izgalmas lesz, longot ott tervezem zárni. Short nyitás még csak gondolatban.
Mindjárt megrántják 13980 fölé, na onnét már izgalmas lesz, longot ott tervezem zárni. Short nyitás még csak gondolatban.
Sziasztok! Jó reggelt!
Köszönöm a gondolataidat és a chartokat!
https://www.tradingview.com/x/ITZ5Ye7T/
Még én is számítok egy lefelé hullámra, de ebben az oldalazásban kereskedni kell.
Jó reggelt!
Nálam sem lenne fontos 13990-ig felmennie,különben erre számítok.
Még az is lehet, hogy a várt értékig sem engedik fel.
Taktika: 13.800 alatt folyamatosan figyelni és long bázist építeni. Nyereséges ügylet lesz, mert a 3. hullám jön.
Sziasztok, jó reggelt!
A terv jó, de ma lehet váratlan mozgás a hónap 3. péntek - határidős zárások miatt.
Ha csonka vagy kicsi az 5. hullám, akkor a 3. hullám bármekkora lehet.
Igen, nagyon úgy tűnik. Mivel a 3. hullám ugye nem lehet a legrövidebb, ezért nem igazán mehetne sokkal feljebb (max 4040 környékéig?).
Nekem az a furcsa, hogy az 1. hullámot csinálták megnyúltnak. Túl hosszú öt hullámos volt.
Az 1. - 3. - 5. hullámból egy lehet megnyúlt hullám. Ha minden igaz, akkor az 1. hullámmal ezt kimerítették.

Boole ma esti hozzászólása és chartja a Financial Forecast topikban (már egy ideje 4080-ra várja az SP csúcsát):
Boole
ma, 19:30 Előzmény:
pomperj #37614
SP500-ban a 3877 várakozásomat ugyan nem érte el, de megközelítette. Ha megvolt a 4. pont, akkor mehetünk fel az utolsó támadásra 4080 körüli szintekig az 5. pontra. Na ott már tényleg mindent el kell adni.
https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/xstation5screens/248/098/a313cbfebee83fd12332f5609dc5b9640ad7301e.png
Igazából én sem várnám nagyon magasra a csúcsot, inkább egy csonka 5. hullámot. Majd kiderül, mit akarnak.
Ilyen magasságokban már nagyon nehéz meghatározni a csúcsot. Még az is lehet. hogy csonka 5. hullám lesz és a 3. hullám sem biztosan hozza a 161.8%-ot.
Lenthor, köszönöm szépen. Nagyon jó chart. Ha a sárga 1 = 5, akkor kb. 4130 körülig mehetne.