Igazából én sem várnám nagyon magasra a csúcsot, inkább egy csonka 5. hullámot. Majd kiderül, mit akarnak.
Igazából én sem várnám nagyon magasra a csúcsot, inkább egy csonka 5. hullámot. Majd kiderül, mit akarnak.
Ilyen magasságokban már nagyon nehéz meghatározni a csúcsot. Még az is lehet. hogy csonka 5. hullám lesz és a 3. hullám sem biztosan hozza a 161.8%-ot.
Lenthor, köszönöm szépen. Nagyon jó chart. Ha a sárga 1 = 5, akkor kb. 4130 körülig mehetne.
Nagyon jó chart és elképzelés. Már csak meg kellene játszani (és a DAX-nak is szinkronban).
Milyen érdekes! Utólag rátettem a fibo szinteket és lássanak csodát a 2. hullámra jellemző minimális szintre az 50%-ra esik a 13.739. Továbbá a longtrendhez nélkülözhetetlen rés továbbra is nyitva marad.
A 2. hullám jellemzően az 1. hullám 50% -a, 61,8% -a, 76,4% -a vagy 85,4% -a!

Órás Ichimokun mutatom egy lehetséges változatot!
Holnap vagy innen ahol állunk, vagy 13.800-ról felkellene menni az órás Kijun vonalához 13.990-hez.
13.990 környékéről lemehetnénk 13.739-hez és ezzel kész lehetne a piros 2. hullám. Utána szabad lehetne az út felfelé a piros 3. hullámnak.
Elfogadható terv lenne!

Napos prompt Ichimokun a
Kijun 13.740
Kumo tető 13.709
Négy óráson a Kumo alj: 13.739 tehát ez érdekes érték lehet.

Most már nem bánnám, ha már levinnék 13.800 környékére és utána mehetnénk fel. Elég hektikusan mozog.
Eddig furcsa a duplaalj, nézzük mit kezd vele.
Nem vizsgáltam, de már én inkább a long beszállókat keresném, még akkor is ha kihagyok egy lehetséges lefelé menetet. Nagyobb a tér felfelé.
Lenthor, szerinted az S&P-t ma leviszik rendesebben 3900 alá, ahogy az Elliotthullam szerzője is alapvetően várja?
https://www.elliotthullam.hu/spx-ndx-szerda-9/
Olvastam reggel, majdnem nyitottam shortot 3929 alatt, aztán elaltattak a fel-le mozgásokkal, meg nem is tudtam folyamatosan figyelni.
Lásd chart prompt és futures chart is:
Prompt:
Futures: