Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Hatiban 10800 al nem bír…

#8687 Waszeitung

Hatiban 10800 al nem bírtunk múltkor,gondolkodtam kis shorton de nagy most az öröm és bodoccság mindenhol,úgyhogy kimaradt.

Én is úgy gondolom hogy le vagyunk maradva külföldtől kicsit,szval pár nap önálló örület jó lenne,

Otiban titokban bízom hogy lesz egy erős felfelé kör,az erős lefelé már megvolt :D

Re: Ájáj

#8684 Dr. ursi Előzmény: #8680

én nemtom ta-t, de simán el tudok képzelni hatiban egy kicsi dupla csúcsot: múlt héten volt 10850, most 10900

#8682 Kissherceg Előzmény: #8680

fejből nem tudom, menetközben nem néztem TA-t 10200 volt a lényeg buxban, hatiban nem tudom, talán 10500.

Re: gogo

#8681 Kissherceg Előzmény: #8676

Nekem fogalmam sincs, kicsit elszakadtunk más piacoktól, szóval még keresni kell azt a bizonyos támpontot :) No meglássuk mi lesz :)

#8679 Dr. ursi Előzmény: #8671

egyszerű broki mutyi ricsi long volt 2 perccel előtte meg hati longot nyitott a mutyi brokija :o)

ennyi.

záróban visszaadta.

miért lenne long ?!

esetleg mol miatt ... de annak se sok alapja.

#8678 Amatoregy Előzmény: #8676

Nem a short idegesít, hanem a long korai zárása. 10700-at ellenállásnak gondoltam.

#8676 Waszeitung Előzmény: #8664

Kt megen 700,Usa ellenállások előtt,inkább Amatőregy 800ról indított shortjára szavaznék aztán lehet kisebbségben leszek :D

Lesz itt még holnap is jóáras hati,jobban zavar hogy Oti sem indul azon kívül meghúztak mindent....

Este edzés no para :D

#8671 Kissherceg Előzmény: #8666

Shortot nem mertem volna most belenyitni, mert iszonyatos vételi erő volt, lehet eladó zárta shortjait, mert fogyott a pakkja és már nincs olyan nagy tétele... Nem tudom, de gyerünk fel-fel és akkor bejön a TA :)

#8664 Kissherceg Előzmény: #8650

záróban vettem kevés hatit... Esélyt megadom a piacnak, ill remélem ő nekem :D

Sztm menjél edzeni :))

?

#8655 Waszeitung

Bakker annyira spekteltem hogy nem tűnt fel hogy bezárt a bux,csak néztem hogy megugrott minden :D

gogo

#8650 Waszeitung

Usa elszállni látszik 7250 ellenállás legyűrve,lehet mégsem drága még itt a hati? :D

Otiban benne tudnék lenni egy shortrázásban :D

#8646 McDuck Előzmény: #8644

Jó látni hogy hatiba van forgalom és szar látni hogy kimarad az ember belőle:D

#8630 Kissherceg Előzmény: #8629

legalább shortot zártam, bár azon a számlán nem mertem longba fordulni, pedig gondoltam rá... 300pont meg is lenne.