Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Short

#868369 Koffein Előzmény: #868366

Szerintem 2-es pont lesz, ahogy jelenleg kinéz a dolog. A gonosz Hedge fundok, a szegény, jó munkásemberek ellen.

Az külön vicc, hogy a Biden kormány a SEC-et basztatja, hogy vizsgálják ki, meg a média, meg talán egy pár hedge fund szabályozásért kiált. Miért nem kiáltottak szabályozásért, amikor 140%os volt a short állomány, talán SKT jobb napjaiban volt 150-160% nyitott short... ilyenkor miért nem jött a média a szabályozással?

Short

#868366 picirigo Előzmény: #868364

Herceggel már este beszéltük, h mekkora gusztustalan görény húzás volt ez!

2 lehetőséget látok a piacon!

1. Innentől a feltörekvő, jó befektetési célpontoktól (főleg ha agyon vannak shortolva) elfordulnak a befektetők, mert ha elkezdik venni esetleg leállítják annak is a kereskedését! (tiszta Észak Korea)

2. A horda beszaratja a gennyes alapokat és elkezdik vissza venni a shortjaikat, ami mindent az egekbe repít!

Short

#868364 Tapasz

Remélem ezek után az amcsi Hedge Fund-ok által agyon shortolt dax részvényekre is sor kerül (pl. DB)

Európán is vannak lehetőségek. Mindenesetre beállok eladásra 40 EUR-ra, hátha felrántják egyszer.

nem, ki volt téve élőbe …

#868358 Koffein Előzmény: #868357

nem, ki volt téve élőbe a grafikon (talán egy perces) meg a vétel eladási oldal is látszódott.. lehet élő beszélgetést indítani és ott megtudja osztani a képernyőt.. most belenéztem, valami élő youtube közvetítést toltak..

végem :D discordon élőbe…

#868354 Koffein Előzmény: #868352

végem :D discordon élőben közvetíti valaki az AMC árfolyamánt :))

A tegnapi shortosok a ma…

#868349 Illuzio Előzmény: #868337

A tegnapi shortosok a mai nappal longba léptek és biztos vagyok benne, hogy nagyon minimalizálva lesz a befektetőik számlavesztesége.

ez a mai nap egy kurva n…

#868337 Kissherceg Előzmény: #868332

ez a mai nap egy kurva nagy szégyen sztm. Elmehet a sec a picsába meg a többi hisztis cég... Sztm ezzel csak fokozzák az elégedetlenséget a mainstreeten...

gyökérmuttyerek...

"We continuously monitor…

#868331 matgab Előzmény: #868330

"We continuously monitor the markets and make changes where necessary. In light of recent volatility, we are restricting transactions for certain securities to position closing only, including $AMC, $BB, $BBBY, $EXPR, $GME, $KOSS, $NAKD and $NOK. We also raised margin requirements for certain securities," the statement read.

The inability to trade GME (GameStop) and AMC shares sparked outrage across social media, as users took to Twitter to vent their frustrations.

kurva anyjukat!

na ez a lépés tényleg fe…

#868327 Koffein Előzmény: #868324

na ez a lépés tényleg felügyeletért kiált :) milyen már, hogy korlátozzák a kereskedést, nehogy vegyél bármit is, ami pörög.. áááh :)

mókás, hogy michellin csillagos étterembe összehangolhatja jó pár hedge fund fejes a lépéseit, de amikor egy nyilvános fórum kezdi mozgatni a papírokat, az már nem tetszik az arisztokráciának :)

eladtam, kb fél órával k…

#868326 Koffein Előzmény: #868325

eladtam, kb fél órával később +10%ban.. ezzel a teljesítménnyel még bohócnak se vennének fel a wallstreetbets csoportba :D

Nokiát remélem eladtad t…

#868325 Fornit Előzmény: #868323

Nokiát remélem eladtad tegnap. (AMC NOK BB minuszban)

AG és AAL az új sláger.

korlátozták 5 papír kere…

#868324 Kissherceg Előzmény: #868323

korlátozták 5 papír kereskedését robinhoodon meg 1-2 platformon. CSak eladni lehet :)) muttyer világ