Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: gl

#86838 Zabás Előzmény: #86834

Semmi különös! Megy a mutyi világszerte, a rosz híreket szép kosztümbe öltöztetik és még meg is veszik!

De remélem most fordulunk!

#86833 Hathor Előzmény: #86827

el kellene... elbizonytalanított a sok vészmadár elemző engem..

meglátjuk hamarosan mik a hírek.. ha tépés lesz, akkor lehet beszállok még mára, mert OTPben sok short nyílt reggel.. de gondolom másban is

#86832 Robag Előzmény: #86829

OK, majd szólj, ha látsz olyat.

Mondjuk szerintem 17000-re betenni egy short nyitást kis pakkal nem túl kockázatos. Legfeljebb nem teljesül. Viszont ha mégis, akkor elég jó beszálló szvsz.

#86829 Waszeitung Előzmény: #86825

Majd ha látok vmi olyat ami shorta sarkall akkor beszállok,RG elég komolyan néz ki ezzel a kitörés előttinek látszó állapotával...

#86827 BudFox Előzmény: #86807

Németek még jól állnak...

USA bizonytalan..de menetel fölfelé..igaz nem úgy mint kéne...hát ha USA mégis szépen fog menni felfele..akkor szerintem elmegy ez a hati még 17000 ig..

#86826 Hathor Előzmény: #86823

most egy kicsit bekavarták a népet ezzel a nagy leüléssel reggel.. ma sok a hír, amit nem igazán tudunk, hogy milyenek lesznek, milyenek lesznek a reakciók. Reggel már nem tudtunk emelkedni, így kezdünk behalni, elemzők már a lenti rések visszatöltéséről beszélnek, így ma kivárás mindenképpen. Holnap meglátjuk, hogy ébred a világ

#86825 Robag Előzmény: #86823

Lehet, hogy be kéne állni shortra kicsit följebb.

Közép távon abban talán kisebb a kockázat.

#86823 Waszeitung Előzmény: #86815

Egy biztos a bizonytalanság :D

Kicsit függetlenedünk usákoktól sztem,nélkülük mentünk,nélkülük fogunk korrekciózni...vmelyik napra számítanák egy jó nagy esésre teljesen váratlanul amit galádul megvesznek majd :D

#86821 Robag Előzmény: #86815

Most jött egy piros adat is háromkor (TIC Long-Term Purchases).

Egyre kockázatosabbnak érzem ezt a csúcs keresést.

#86818 gabesd Előzmény: #86810

valahol mintha azt olvastam volna, hogy a 4-ik már fordulást sejtet, különösen, ha előzőknél kisebb, a doji meg biztos

#86815 Hathor Előzmény: #86811

szerintem kivárok, mert lövésem sincs, hogy mik jönnek.. 16.00kor jön vmi, meg usa nyitó előtt a gyosjelentések.. ennyit tudok.. ez elég kevés :)

#86814 Waszeitung Előzmény: #86809

Venni eladni vagy eladni venni,elég ha eltalálod a sorrendet :D

Én ma már csak vszeg mozi.....

#86810 Waszeitung Előzmény: #86800

3 bazi nagy fehér az elég erős long,ha lesz hozzá még fehér akkor erősít...bár ez lehet csak doji lesz,oszt vmelyik nap hirtelen vágunk egy hosszú feketét.