Szerintem már a Zűrben vagyunk.
GME a német piacon már 300 USD felett van.
AMC pedig +225%-on, csak ma reggel!
Kemény bazzeg!
musk még kicsit megtolta
Burry bácsinak 1500%-ot hozott a Gamestop pozi
https://markets.businessinsider.com/news/stocks/bi...
ma a BYND-et tépik +36%, Short Interest 31.85%
eszméletlen...
a múlt héten adtam el, fejem verem a falba... enyhe nyerőben, ahhoz képeset, hogy mennyi lenne most... fuck :-/
én is egy bálnára gyanakszom, de ekkora bálna be sem fér a tőzsdepiac óceánjába. Marad itt a FED sztem
Ha a FED vásárolt részvényeket, hogy megpróbálja tartani a szakadást, akkor most jó időszak lehet a beleadásba és akár így tesztelheti is a piacot... csupán feltételezés, az a hirtelen beleadás, mindenbe nekem se tetszett...
nagy vonalakba azt lehet mondani, hogy visszaépültek az árfolyamok azt sem tartom kizártnak, hogy a Softbank vagy hasonló cég állt a pillanatnyi szakadás mögött...
Nekem a tegnapi beszakadás volt érdekes.
Mert anélkül kezdtek el esni egyszerre, hogy lett volna bármi indikáció. Nem hiszem, hogy ezeket a speka papírokat tömegesen robotok kereskednék és azt sem hiszem, hogy ennyire durván egyszerre spekák milliói kezdték volna el adni egyszerre hirtelen ezeket a papírokat.
Itt vagy valami nagy alap próbálta reccsenteni a kicsiket, akik ezekben a speka papírokban nyomulnak, vagy az egész tőzsde machinálva van, vagy a FED vagy nem tudom, de nekem nagyon nem tetszett a dolog, túl manipulatívnak és összehangoltnak tűnt.
Cramer bácsi ilyen hadsereget még nem látott :)
"I’ve never seen the guns like this. They can break shorts."
“Squawk on the Street,” said this is new territory for the market: “The
mechanics of the market are breaking down. It’s arguable that these
people are all one group.”
https://www.marketwatch.com/story/jim-cramer-on-ga...
vicces lesz, amikor ráéreznek az ízére és 2milla ember megindul, átlag 1000 dodóval bármilyen céget megtudnak mozdítani... majd tovább állnak... érdekes adat lehet, ha tudni lehetne, hogy a 2milla emberből kb hányan értek el nyereséget..
"Zerohedge összegyűjtött még néhány olyan részvényt, amelyek esetében hasonló short squeez lehet kilátásban"
azt nézem, hogy kb 10szeres tőkeáttétellel kell hogy játszadozzanak minimum!, mert egyébként sehogy sem jön ki a több ezer százalékos haszon... eszméletlen..
Válasz