Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Jobbik

#867613 TrendMan Előzmény: #867612

Miért bántod?

Utazni jó, világot látni jó, volt egy mediterrán kiruccanása, az ilyen lehetőségeket ki kell használni, nem?

Boldog ügy

#867593 Koffein Előzmény: #867589

a sztori a lényeg, hogy intézte Boldog az ügyeket, és gondolom nem csak ő intézi így... a hatóságok eldöntik, hogy mi igaz, vagy mi nem... ha igaz, ha nem, előbb utóbb megtudjuk...

Azért érdekes nem? Kövér…

#867588 Ibiza Előzmény: #867570

Azért érdekes nem? Kövért mennyire támadták a köteles beszéd miatt, miközben ez egy szállóige volt a 60-70es években, ha nem tudjuk megcsinálni akkor akasszuk fel magunkat.. ezt mondja schiffer is.

S.A. nem véletlenül nem kell az LMP-be, ő valódit akart csinálni de nem lehet, macska jánosok szélbernik hadházik gyurcsótik dobreveké a terep..ők kapják a pénzeket.
Amíg nem sikerül kiszorítani a hazaáruló komcsi csürhét a hatalomból addig nem lesz itt semmi.
Mondtam párszor a fidesz nálam 51%os, most szabadságharc van, még egyet behúzhatnának akkor talán elengednek minket a gyarmati sorból. Hatalmas szélsőbalos erő van, ez a harc lesz tán a végső..

S.A csinálhatna egy merkel féle, de valódi konzervatív liberális pártot.
Kellene liberális (valódi nem szélsőbalos) zöld szélsőjobb-bal pártok és néppárt. Le kell fedni a választói igényeket.

Orbán személye megosztó és szuggesszív mint gyurcsóti. Félre fog sztem állni.

Schifferek Vargák Lázárokból alakulhatna egy megbékélős szakkormány.

Sajnos magasabb a labda, itt az európai egyesült államok a tét, olyan eu ami korlátlanul veszi fel a közös hitelt, ez a pénzvilág (háttérhatalom) érdeke, és mindenkit el akarnak taposni aki mást akar. A sok hazaáruló meg ennek bazsevál erre kapják a pénzt


Túl sok a pénz. Már nem elég a usa államkötvény, meg uncsi is kell az eus.
utána jönne az ázsiai afrikai egyesült államok, majd a világkötvény amit a világhatalmi bizottság (FED szerűen) osztana el.




emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#867584 Ibiza Előzmény: #867561

nem cicaharc. a parasztot időnként nyakon kell b..ni mert abból tanul.

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#867561 KawaBazsy Előzmény: #867556

Jó, hát ez már egy régi cicaharc, abba nem szólok bele. Csak vicces volt a menórás beszólás, rá kellett keresnem, h mi az. :-)

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#867556 Ibiza Előzmény: #867520

cigányozik, rasszistáskodik, .személyeskedik. az nem böki a szemed? provokál a szerencsétlen, próbálkozik. Ezen a nyomin kívül mindenki normálisan beszél mindenkivel.
Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#867520 KawaBazsy Előzmény: #867511

A Heti hetesben is mondták anno, amit én is készülök, h ilyen finom zsidózást már rég hallottam.. :-)

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#867511 Ibiza Előzmény: #867496

nem ment a chart olvasás látom, csökkent az adósság, erre is helyes a nem növekszik.. a balos cimboráid azt mondogatják nem gond a 100% közelébe vinni.. ez lesz ha ne adja az Isten hatalomra kerülnek.

A vagyonelemekkel hogy függ össze? ennyire bonyi? nem növekszik miközben a vagyonelemek nőnek...szerinted?
még manyup sem fog menni neked.
már párszor leírtam. magánszámlákra gyüjtöttek egy adónemet miközben az ebből kerekedő hiányt állampapírokkal fedezett a kormány aminek egy részét lekötötték ezek a manyupok és a hiányra még kamatott is kellett fizetni. Értelme? szegény lámán kívül semkinek. A számlákat magáncégek vezették így fennállt a lehetősége a tömeges nyugdíjkifizetés előtt csődöt jelentenek (brazil minta) és akkor tarzancsita hova megy nyávogni? a zorbánhoz.
Ezért visszavették ezt az adót, az állampapírokat bevonták csökkent ezzel az adósság a részvények meg bementek a zsákba (vagyonelemek ,) . Pl az alapítványba rendezett egyetemeket kistafírungozzák ezzel..pl Corvinus..


A többi szerepzavaros frusztrációdat a csita családod hallgassa akik vették neked a Tarzan jelmezt és időnként letörlik a fröcsögő nyálad . :)
A hozzád hasonlóak birkáznak agyhalottaznak miközben mondják a chip van a oltóanyagban és makognak bőszen, miközben elhiszik ők a függetlenek a szabadok és a bátrak.
Sajnállak de te választottad ezt a sekélyes életutat.
Frusztrált, dühös, megkeseredett, szerencsétlen ember benyomását kelted. Ezt tudod miért van? mert az élet nem igazolja vissza azt amit te gondolsz magadról. :) szar ügy de az élet már csak ilyen. Fel kell nőni és nem másokat okolni a hiányosságaidért.
A hasonló kaliberű, forradalmár Macska Jánosok törik le a korona kőkeresztjét és sivalkodnak ha felborul a menóra mert elfújta a szél. :)

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#867496 Láma Előzmény: #867146

Kenegeted csitácska, kenegeted. Ezt vártuk. Még azzal se vagy tisztában, hogy milyen évet írunk. :) 21 van nem 18. Aztán megkapod a kokit, hogy 21 van és csak kenegeted, kenegeted. Ne is nézzük a vajda egyet, Mert neked a tények számítanak. :D

"Államadósságot GDP arányosan nézik. "

Leszarom , mihez hasonlítod. Sűtthal!Ha hasonlítod, akkor azt írd, hogy hasonlítod és mihez. De te csak ezt írtad, mert kenegetni akartál:


" miközben nem emelkedik az államadósság"


Azért van némi eredménye, hogy okosítlak, mert már nem azt állítod, hogy csökken.
Fejlődsz, de lesz még dolgunk bőven, mire eljutsz odáig, hogy az államadósság emelkedik.

"Az adósságot össze kellene vetni a vagyonelemek növekedésével"

Na várjávárjávárjá. Azt állítod folyamatosan, hogy az államadósság csökkent, meg hogy nem emelkedett. Akkómeg mi a bánatos megmerevedett répát akarsz összehasonlítani a vagyonelemekkel? A nincset nem lehet összevetni semmilyen vagyonelemmel, mer az nincsen, Maaargit. Hát nooormális, Maaaargit. Vagy mégis csak van? Maaargit.

"Az adósságot össze kellene vetni a vagyonelemek Pénzről vagyonról értelmesen (tozsdefigyelo.com)növekedésével..pl a komcsilibsi csőcselék által elkótyavetyél közműszolgáltató cégek visszaszerzéséről."

Akkor ne kenegessél, ne példálózzál, hanem vesd össze vazze. Lássuk a tényszerű felsorolást, (mert te törődsz a tényekkel) hogy mi az a vagyonelem, ami többe került a 16000 milliárdnál, amivel a gazdád növelte az adósságot. Miközben beletolta a törlesztésbe szocik által kuporgatott 3000 milliárd manyupot is a csökkentési csata hevében, hirtelen. Ezt ugyi a tényszerűség miatt muszáj megemlíteni. Ha már hiányolod a tényszerűséget. Úgyhogy inkább 19000 milliárdnyi vagyonelemet soroljál föl légyszíves, hisz te tényszerű vagy, ha jól értelmeztem a mondandódat.

Ezt csak azért írtam le ezekkel a számokkal, mert az előzőben ezek a számok szerepeltek, de azóta olvastam egy frisebb cikket a 2020 harmadik negyedév végi állapotról. 35000 milliárd. Mégegyszer l a s s a n i s l e í r o m, hogy eljusson az agyadig: 3 5 0 0 0 m i l l i á r d. Ahova nem emelkedett szerinted. Tehát az új szám értelmében 15(vajda2)+4(vajda 1)+3 manyup=22000 milliárd. A tényszerűség kedviért, ebben még ugyi nincs benne a az új eu hitel, a kínai vasút, és a paksi. Közben a gdp előrejelzés is változott. A varga nyilatkozta, hogy -nyóc. Szóval a tényszerűség kedviért kezdheted sorolni a vagyonelemeket, amik a fedezetei ennek a nincsadósságnak.

Erről jut eszembe. Nemtom kérdeztem-e már, hogy van-e már állampolgársági vizsgád? Ilyen magyar nyelvi tudással elég kis esélyed van szerintem. Nagyon mélyen rögzültek nálad a félázsiai anyanyelvi gyökerek. Ha a vizsga közben belebonyolódsz ilyen van-nincs, hasonlítsuk a nincset valamihez történetekbe, akkor bajban leszel.
Itt egy Friss példa, mire gondolok:
Ezt írtam: úgy érzem magam, mint Tarzan.

Ezt válaszoltad:

"Szánalmas amikor a kis csita Tarzannak gondolja magát."

Teljesen rossz szövegértelmezés. Rossz válasz. A félázsiai anyanyelveden, ha úgy érzed magad egy helyzetben, mint ahogy pl az apád érezné magát egy ugyanolyan helyzetben, akkor azt gondolod, hogy te vagy a saját apád? Nálunk a magyarban ezt nem így fejezzük ki. Érdekes nyelv a tiéd. A másik hiba: A példában a pici csita te voltál te kis butus. Nem esett le?. Végy nyelvtan leckéket, mielőtt megyöl arra az állampolgársági vizsgára more.

Szemlézek még egy kicsit a hülyeségeidből:
"Most háborús helyzet van."
2008-2009-ben amikor szintén 65%-ról emelkedett a hasonlított adósság, (ha már ez a nünükéd) akkor nyilván nem volt háborús helyzet, Minden pont a legfaszább volt a világban. Mert hiszen, akkortájt habosra vertétek a nyálatokat az adósság emelkedése miatt. Vagy most nincs gerinc. (Vót-é valaha?)

"Ilyenkor pusztulnak a garázscégek. Ők nem tudják mit kell tartalmaznia egy haszonkulcsnak."

Nem tudják bazmeg. Mert ezek ilyen ilyen hülyek.

NEM BAZMEG! Pusztulnak a garázscégek mert sok ezren együtt sem kaptak 80 milliárd vissza nem térítendőt, mint a néhány száz fidesznyik vendéglátós. Amiből 17,5 milliárd egy összegben vándorolt a vajda nemstrómanjának a zsebébe.

"mondtam szabadságharc! a komcsi libsibalos csürhe ellen."

Még a végén valaki a központban azt találja hinni, hogy csürhe a csürhe ellen
Mondom én hogy baj van a magyaroddal.
Így helyes: mondtam ez a nemzethy keresztyény konzervatív hazafiak szabadságharca! a komcsi libsibalos csürhe ellen.

Légy tényszerű. Vajda csitácskája. :)


" ferkó okosabb mint az egész balos horda? igen... "

Okosabb az a gazdádnál is, csak nem annyira geci. Nem véletlen szűkölt tőle a gazdi, mikor még fiatal libernyák volt. Lám milyen szépen leszámolt a geci szocikkal is. Attól tartok sorra kerül a gazdád is éccő.

" ha nálunk szavaztak volna halottak.. "

Arra azért kíváncsi lennék, honnan tudják az ottani nemzethy konzervatív hazafiak, hogy a halott nevében leadott szavazat pont a Bidenre lett leadva? Ott a szavazó neve vajon szerepel a leadott szavazat mellett?

"ha nálunk töltögetnek írogatnak át szavazatszámlálók szavazólapokat."

Azt olvastam, hogy 18-ban közel 3 ezer szavazóhelyen nem volt ellenzéki delegált. Ó csitácska. Kell-e comment ehhez az adathoz?

"Azért ez sokat elárul a majdani 2022es? választásról..kb egy a recept...leckét kaptunk újdemokráciából..ez a new age... libsibal diktatúra vagy békétlenkedés és obstrukció."


A nembékétlenkedés időszakában pedig égtek autók és székház, épült-szépült a barrikád, bomlott a kordon, tört a rendőr lába a dobott betontól, csörgött a tanklánc a felbontott kövezeten. A nemobstrukció jegyében pedig válaszoltak két ünnep között a több ezer adatigénylésre.

A békétlenkedés idején pedig megtámadták a rendőrt játékfüsttel és kinyitották még a tűzcsapot is. Majd elfelejtettem: A békétlenkedők megdobálták a székházat billentyűzettel, meg egérrel. Eszemmegáll ezek mit megengednek maguknak.

Csitácska! Megbeszéltük már: Ha már ott a kaksi az asztalon, akkor sunnyogás van. Nem rikoltozás és szardobálás, mert az feltűnik mindenkinek.

Húha. Most látom milyen hosszúra sikeredett. Megérsz te ennyi törődést?

Az megvan? usában biden …

#867477 Ibiza

Az megvan? usában biden után hirtelen megszűntek a nagy mozgalmak.
Trumpi azt mondta menjetek a kapitóliumhoz békésen tüntetni..
És hirtelen spontán kivált ebből a tömegből egy csoport aki fel volt szerelkezve még csőbombával is (ami persze nem robbant.) és simán besétált a világ legjobban őrzött épületébe.

Ha nálunk találtak volna szavazólapokat a sztráda mellett, ha nálunk szavaztak volna halottak.. ha nálunk töltögetnek írogatnak át szavazatszámlálók szavazólapokat.... akkor már indultak volna a nagy demokrácia exportőr usától a bombázók...
Azért ez sokat elárul a majdani 2022es? választásról..kb egy a recept...leckét kaptunk újdemokráciából..ez a new age... libsibal diktatúra vagy békétlenkedés és obstrukció.
A jobbikos maki nem bírt magával kikotyogta..talán nem is kell várni 1 évet a választásokra..
Tavaszra várhatóak a ballibsik zsizsegése..próbálják majd eszkalálni.. titkosszolgálatok egyik ága a lázadások szervezése szítása.. egyet elfelejtenek az emberek soha nem éltek ilyen jól.. orbánék nem véletlenül akarják elhúzni, tompítani a vírusválság gazdasági hatásait.

Az megvan? DK az Dobrev …

#867476 Ibiza

Az megvan? DK az Dobrev Klára monogramja is? ferkó okosabb mint az egész balos horda? igen...

Woody Allen jut az eszembe.

#867470 Oldviktor Előzmény: #867458

Állítólag két dolgot utál csak igazán az életben: a rasszizmust és a kínaiakat.

Csak képzem magamat, mer…

#867458 TrendMan Előzmény: #867456

Csak képzem magamat, mert manapság elmosódnak a határok vélemény, tény és rasszizmus között.

Szeretném visszanyerni a tisztánlátásomat!