Megegyeztek a tudósok az univerzum koráról: 14 milliárd éves – Érdekes Világ (erdekesvilag.com)
időtáv is fontos, az emberiség sikeres faj a földön miközben az élet keletkezéséhez képest rövid idő ez.
akasztva már nem de addig igen. lásd Müszi, Palotás, Kontrax stb stb
Értem!
Tehát ha jól megszedem magam, megjelenik rólam 2-3 újságcikk, aztán 10 év múlva felakasztom magam, akkor én vagyok a sikerember.
fejlett mert jelet tudott küldeni. Egy cég is sikeres ha tíz évig folyamatosan duplázza pénzét utána jön a padló.
A természetben van mutáció ami a Jóisten játékelmélete, véletlengenerátora. Lehet olyan zsákutca ami hirtelen növekedést mutat.
Nekem inkább az a gondom, hogy ha egy civilizáció 100 éven belül kihal, miután képessé vált jeleket küldeni, azt milyen alapon nevezzük fejlettnek?
:) ja, legyen 37 áá az nem páros. a 40 meg túl kerek, nem olyan szakmaias.
igen, soxor hallottam mérnököktől is " a kivétel erősíti a szabályt" én mondtam nekik nem.. a kivétel új szabályt alkot.
A lényeg az, hogy ha van egy elméleted, akkor hozzáigazítsd a tényeket, így kiforgathatod a sarkaiből a világmindenséget
/Descartes/
Korábban is írtak róla, nem az emberi tevékenység miatt csökken az ózonréteg..
Környezetvédelemre szükség van.. elsődleges a hulladék kezelés és az energiatermelés.. a másik a fajok életterének a fenntartása.
Nem kell megmenteni semmit mindenféle amatőr pöcsöknek.. életteret kell biztosítani..és nem basztatni a természetet.