Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

-- a General Motors háromszorozhat ??--

#864790 Koffein Előzmény: #864787

ez érdekes. a gm-ford párosa van a legjobban lemaradva az elektromos autók piacán. nem értem, mi alapján kéne háromszoroznia? fordot még megértem, mert szét van csapva, akár kétszerezhet is, de a gm?

upwk

#864776 Koffein Előzmény: #864761

"Michiganben és Georgiában a bírák szinte azonnal visszautasították a perkeresetek befogadását"

ez azaz ország, aki a saját demokráciáját próbálja más országokra ráerőltetni. olyan látszat demokrácia van, hogy azt elmondani nem lehet...

upwk

#864761 TrendMan Előzmény: #864755

Nem lehet kizárni:

"Trump és a Republikánus Párt egyébként már három tagállamban nyújtott be perkeresetet, a Philadelphia megyei választási bizottságot külön is beperelték, mert nem tette lehetővé, hogy a szavazatszámlálásnál jelen lehessenek republikánus megfigyelők. Michiganben és Georgiában a bírák szinte azonnal visszautasították a perkeresetek befogadását,"

upwk

#864755 picirigo Előzmény: #864747

Én sem vagyok Trump fun, de asszem ez a választási csalás elég reális lehet. Azon döbbentem le, hogy állítólag van olyan megye ahol több száz vagy ezer halott is szavazott!!! Azért ez élég egyértelműen és gyorsan kinyomozható! Csak azt nem tudom, ha bizonyítják, hogy voltak vissza élések, akkor mi lesz. Új választás, vagy automatikus Trump győzelem???

upwk

#864753 TrendMan Előzmény: #864747

Innen ezt nem lehet megítélni lehet, hogy onnan sem.

Simán lehet racionális oka, pl. bizonyos régiókból csupán akkor jelentik le az egész régiót, ha leellenőrízték (a postán is!) az összes onnan beérkező szavazatot vagy egyéb.

Persze a bizalmat ez nem erősíti.

upwk

#864747 matgab Előzmény: #864744

Az ilyen hírek bennem nagyon azt erősítik, h ez a választás tényleg nagyon el lett csalva a levél szavazatokkal...

"Nevadában sokkal kevesebb lehet hátra, mint hittük

A nyugati államban hirtelen 84%-ra ugrott a feldolgozottság 76%-ról, ami azért érdekes, mert a leadott szavazatok száma nem változott. Ez arra utal, hogy sokkal kevesebb levélszavazatot kell megszámolni, mint azt korábban hitték, így - remélhetőleg - hamarabb is lesz eredmény. Az államban Biden vezet 0,9%-ponttal, kiélezett lehet a vége.

"

Tehát ahol Biden vezet, ott kiderül, h hopp nincs is tobb szavazat, ahol meg Trump, ott meg hirtelen újabb es újabb szavazatok jönnek be megszamolasra... Én alapvetően nem szeretem Trumpot, de ennek ellenére ugy látom, h az egész választást elcsaljak a demokraták valahogy. Az, h az élőben leadott szavazatok ennyire eltérnek a levélben leadott szavazatok aranyaitol az statisztikailag nagyon kevésbé valószínű. Es akkor még rájönnek ilyen hírek. A média is annyira egyoldalú, h az MSNBC egyszerűen megszakítja Trump beszédét... https://www.portfolio.hu/global/20201106/donald-trump-illegalis-szavazatokrol-es-horrorsztorikrol-beszelt-456154

Képzeljük el mi lenne ha egy választások napján itthon a TV2 egyszerűen lekeverné Gyurcsányt a beszéde közben a választás napján , amikor a választási visszaélésekről beszél...

Es akkor itt meg is kezdenek lenni a válaszok arra, h miért nyomja ezt a covidot mindenki ennyire. A Demokraták ennek segítségével (levélben történő szavazás a covid miatt lett kikenyszeritve) csalják el a választásokat, mig Orbán ennek segítségével próbálja meg hatalmon tartani magát. Kínában ahonnan indult az egész, ahol leverték a tavalyi polgári engedetlenségi mozgalmakat , ott érdekes modon nincs második hullám sem...

Még egy furcsa feldolgozottság adat növekedés , megint egy olyan államban ahol Biden vezet... Pennsylvania hatalmas izgalmakat tartogat a legvégére, 0,3%-pontos a különbség 95%-os feldolgozottság mellett - utóbbiról viszont nem tudjuk eldönteni, mennyire hihető adat, mert egyik pillanatról a másikra az AP 4%-ponttal felhúzta, ez pedig néhány százezer szavazat "elvesztését" jelentette, sőt, ha hihetünk a votespa (az állam hivatalos portálja) oldalnak, akkor valójában ennél is magasabb, 98% körüli lehet a feldolgozottsági szint (ld. az előző posztunkat).

vix index

#864717 Fornit Előzmény: #864650

"Cramer szerint nirvána jöhet :)"

Ja, legalább vége lesz ennek a posványnak, hogy a Nasdaq csak 2 év alatt tud duplázni, ideje lenne kéthavonta megtennie.

upwk

#864698 Koffein

jól megszopattam magam... egész nyáron 15 alatt gyűjtögettem, 20-on eladtam, hogy majd választás környékén jön a turbulencia, hullámvasút, ha nem is 15ig, de 17 alá simán beüthetik... most nézem, a megcélzott 17 helyett 30ba nyalt bele...

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_0ded4aa2620aba2f48d427eab896c3dd.png

most azt hiszem elkúszok a legközelebbi ágyikóig, összekucorodok bébi pózba és nyüszíteni fogok, mint egy bébifóka...



vix index

#864696 TrendMan Előzmény: #864668

Simán benne van ilyesmi, ma valahol olvastam, hogy halottak is le tudják adni ilyen módon a szavazatukat.

Egy biztos, orosz hekkerek nem szavaznak levélben.

Hogy miért szavaznak a demokrata szavazók levélben?

Ez egy történelmi tapasztalat, biztos létezik a jelenség, a mértéke lehet kérdéses. Talán a Covid miatt is inkább szabálykövetők és ezen a módon kerülik a tömeget.

Egyébként jó kérdés, talán egy szociológus tudná pontosabban megválaszolni.

vix index

#864695 matgab Előzmény: #864694

és mit mondanak? Megkérdezik , a már meghaltakat, hogy tényleg haláluk előtt jártak -e postán?

Vagy az Alzheimeres bácsikat, hogy mikor jártak postán utoljára?


vix index

#864694 Koffein Előzmény: #864668

nincs kizárva, hogy egy pár idősotthon így trükközik.. majd kiderítik, vagy nem, ha nem fontos trumpéknak :)

vix index

#864668 matgab Előzmény: #864650

miért van az, hogy Bidennek ennyire megy a levélben történő szavazás, míg Trump a megjelenő szavazók között népszerű? Nem lehet, hogy valahol mégiscsak elcsalja valaki a választást? Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy egy adott lakosság azon része aki levélben szavaz, az az egyikre szavaz, a személyesen megjelenő része meg a másikra.

Már csak azért is érdekes a kérdés, mert a személyes megjelenés esetén a személy azonosságot ellenőrzik, de a levélben történő szavazásnál ez hogyan történik meg, hogy valóban az illető szavazott-e? Nem lehet, hogy egy csomó embertől megvásárolták a szavazatokat, vagy idősotthonok magatehetetlen öregjei szavaztak, esetleg az elmúlt időszakban meghalt emberek szavazatai voltak haláluk napján postára adva?

vix index

#864650 Koffein Előzmény: #864638

Cramer szerint nirvána jöhet :)

"Végre nem kell a politika miatt aggódni, és ismét elkezdhetünk koncentrálni az üzletre és a pénzünkre, ugyanis egy megosztott Kongresszus és egy demokrata Fehér Ház… ez maga a nirvána a növekedési részvényeknek!"

"Nem akarnak felfordulást, és biztosan nem akarnak magasabb adókat, ami akkor lett volna csak napirenden, ha kék hullám árasztja el Washingtont"

"Az alapkezelők dobták a növekedési részvényeket és inkább a ciklikus szektorok vállalatai felé húztak, arra számítva, hogy jelentős állami költekezések jönnek januártól. Nos ehhez képest talán életem legnagyobb pálfordulását látom ezen a téren, a kék hullám stimulusának elmaradásával ugyanis az értékalapú befektetések felől ismét a növekedési részvények felé fordulnak a befektetők"

https://www.portfolio.hu/uzlet/20201105/megszolalt...

szóval ez alapján, tovább lehet fújni a lufit, nem lesz feldarabolás, nem lesz óriási adóztatás.. elketyegnek... texas is örül, mert nem biden embere nyert, nincs zöld beruházás még 4évig oxy s tásai happyk jelenleg... mindenki megkapta, amit szeretne...

vix index

#864557 matgab Előzmény: #864545

arra is emelkednek, ha Trump nyer, arra még inkább ha Biden. Ha meg polgárháború is lenne, arra meg aztán emelkedne gondolom egy történelmi rekordot helyből!