Feljöttünk az EMA (200) napos vonalához 12.376- hoz.
Innen lesz érdekes!
Fellehet úgy is fogni, hogy áttörtük lefelé ezt a fontos vonalat és azt teszteltük vissza.
De, ha az ellenállásként szolgáló vonalat áttörné, akkor szabad az út.

Feljöttünk az EMA (200) napos vonalához 12.376- hoz.
Innen lesz érdekes!
Fellehet úgy is fogni, hogy áttörtük lefelé ezt a fontos vonalat és azt teszteltük vissza.
De, ha az ellenállásként szolgáló vonalat áttörné, akkor szabad az út.

Fogalmam sincs, hogy hol lehet az órát pontosítani és azt sem, hogy én tudom-e.
Lenthor!
Már akartam szólni, hogy a honlapod órája siet néhány percet. (4-5)
Egy lefele irány nagyon sanszos, ha máskor nem hát hajnalban valamikor.
Az utolsó két órát meg szokták nyomni az amcsik.
De! Ma már nagy emelkedésre nincs sok esély 550 pont emelkedés után. Értsd 40-60 pontot mehet még fel és ehhez minimum 30 pont stop kellene. Nem éri meg. És még az is benne van, hogy egyszer csak megindul lefelé.
Még egy a baj, hogy ez nem háromszög! Mert ha háromszög lenne, akkor könnyebb dolgunk lehetne.

Most készül a felső kanóc, amit majd a 4-órás grafionon nézegetünk utólag a fejünket vakargatva.
Nézd!
Mondhatnám, hogy innen lefelé kellene indulnia!
Elvileg a chart alapján is ez néz ki.
De, most a választás kimenete mindent felülírhat.
Ha zavargások és bírósági procedúra lesz, akkor az is az eséshez vezethet.
Most már én is a partvonalról figyelem.
Nem tudom, hogy meddig bírom pozíció nélkül.
12300 felett meddig mehet fel szerinted ebben a tempóban, te honnan várnál elsősorban nagyobb korrekciót vagy lefordulást?
Lehetőség:
----------------------------------------------------------
A prompt nagyjából ott állt meg!

Lenthor, olyan longos verzió most nem lehet, hogy ahogy a DAX jött lefelé, most ugyanúgy szimmetrikusan fog visszamenni?
kivárjuk, hogy még nagyobb idiótát csináljon magából, jót röhögünk
illetve meglátjuk a repubik mit lépnek
a lényeg, hogy talán megtörik a világ hülyéinek a hatalma
Szerintem Trump már előre számolt ezzel a lehetőséggel, mármint a levélszavazatokkal bukhatja el a választást.
A kampánya ideje alatt híveinek mindig mondta, hogy mi bátrak vagyunk vegyük le nyugodtan a szájmaszkot.
Ebből arra lehet következtetni, hogy levélben a bátortalan Biden szavazók szavaztak, amiket most számolnak össze és megváltoztatták pld. Michigenben a szavazás arányát.
Trump ezért , mint az ilyen jellemű politikus csalásról fog beszélni és bíróságon fogja megtámadni.
szerintem elkönyvelhetjük sleepy joe-t elnöknek, több százezer levélszavazat van hátra államonként, ahol 1-2 százalék a különbség
Eddig összességében Biden 69 759 833 szavazatot kapott az országban, míg Trump eddig csak 67 153 899
Igaz ez nem jelent semmit, de azért mégis.