Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Igen, ez alapján én is e…

#864180 Koffein Előzmény: #864169

Igen, ez alapján én is egyet értek a tüntetéssel. Ezzel visszaléptek vagy 50évet az őskorba...

Igen, brutális számok va…

#864171 walex Előzmény: #864071

Igen, brutális számok vannak, csak ezt azok nem fogják fel, akiknek kellene.

Megjött a legújabb lakástàmogatás, ezúttal tetőtér beépítésre. Ezzel nem sokan fognak élni szerintem, de több értelme lenne a gyerekek utáni adókedvezmény növelésének vagy az SZJA vagy a bérekre rakodó terhek csökkentésének,mint az építtetők zsebének újabb és újabb tömésének.

Mondjuk ez alapján igazu…

#864169 TrendMan Előzmény: #864168

Mondjuk ez alapján igazuk van a tüntetőknek:

"Európai összehasonlításban valójában idáig is nagyon kevés legális abortuszt végeztek Lengyelországban, a 38 milliós országban évente mindössze ezret (a negyedakkora Magyarországon kb. 30 ezret). Máltán kívül eddig is Európa legszigorúbb abortusztörvénye volt a lengyel. A művi terhességmegszakítás engedélyezéséhez három feltétel valamelyike kellett: ha az anya életét a terhesség súlyosan veszélyezteti; nemi erőszak után; valamint akkor, ha a magzatnak nagy valószínűséggel súlyos fejlődési rendellenessége van vagy életképtelen. A mostani alkotmánybírósági döntés az utóbbi lehetőséget törli el, és mivel a terhességmegszakítások 98 százalékát idáig is éppen erre hivatkozva hajtották végre,

a döntéssel az abortusz lényegében teljesen törvényen kívülre kerül Lengyelországban.

A döntés közvetlenül tehát arról szól, hogy nem engedik abortálni például a Down-kóros, vagy az orvosi vizsgálatok szerint kis túlélési eséllyel rendelkező gyermekeket."

+++

És a döntés teljesen értelmetlennek tűnik.

:) mi van bütyök visszas…

#864146 Ibiza Előzmény: #864087

:) mi van bütyök visszasunnyogtál? nagyon találva érzed magad.
Bizony vannak genetikusan alávalók.
A múltkori agymenésedre válaszoltam lapítottál mint a nagy barna..

Azért az megvan kik csökkentik az adókat? És kik szopattak be téged a chf hiteleddel ami után szaladtál a zorbánhoz mencsen meg.
Én nem mondom agyhalott vagy, megvan a magadhoz való eszed. :)


A válaszból leszűrhető, …

#864087 Láma Előzmény: #864071

A válaszból leszűrhető, mit fogott fel a cikkből a szerencsétlen. Soros a hibás. :) Múltkor is azt írta: Csökken az államadósság. Aztán csodálkozik az agyhalott jelzőn.
Két opció van csak.
1. Tényleg nem fogják föl -> Agyhalott.
2. Értik , csak eljátsszák, hogy nem értik. -> Gerinctelen szarházy.

Ok. A cikkben igazából a…

#864071 KawaBazsy Előzmény: #864059

Ok. A cikkben igazából a számok a lényegesek, amit kiemeltem, az csak érdekesség..

tegyük már helyre. 4éven…

#864059 Ibiza Előzmény: #864023

tegyük már helyre. 4évente választás. 4évre kapja a felhatalmazást a kormány. Ha nem tetszik 4év múlva másikat választanak. Demokráciának hívják, most ezt játszuk, a többség választ. Ez a kollektív bölcsesség.
Mindig lesz egy olyan kisebbség aki békétlen összeférhetetlen, aki addig nem nyugszik még ő nem kerül hatalomra. De ők nem nemzetben a nemzeti értékekben a nemzet érdekeiért dolgoznak.
A magyarokban van tűz de a többség nem ugrik be az értéktelen gagyi trendeknek. Volt itt pár forradalom.
Soros és csicskái pont a demokráciát támadják, zsarolással korrupcióval beépülnek a demokrácia intézményeibe, annak felépítményeibe, civil szerveződéseibe.
MIért aljas ez? mert senki nem választotta meg őket, senki nem hatalmazta fel őket.
MIért nem tartják be a demokratikus utat? szerveződnek, kampányolnak híveket gyűjtenek és demokratikusan megméretnek. ez lenne az út. De nem. Nem fedik fel a valós céljaikat. Kettős mérce kettős beszéd. Jobbágynak csicskának használnak akik majd nekik hajtják a hasznot.

Én inkább azon csodálkozom sokan nem látják ezeket a trendeket és még ők agyhalottaznak, birkáznak.



Olvastam. Nagyon jó cikk…

#864057 walex Előzmény: #864023

Olvastam. Nagyon jó cikk.
Kár, hogy az egybitesek nem fognák fel a tartalmát egyik oldalon se.

Állítólag 56 miatt a tel…

#864026 TrendMan Előzmény: #864023

Állítólag 56 miatt a teljes politikai elit majrézik attól, hogy nehogy bármilyen esemény véres következményeket vonjon maga után.

Ezért még a legdurvábban szemben állók is ezt tartják szem előtt és együttműködnek az aktuális hatalom átmentésébe legalább a következő választásokig.

Ezt Orbán is betartja.

Többek között ezért is lehetett kiárusítani az egész országot a rendszerváltás után. Igen, emiatt tudták átmenteni ejtőernyősök a hatalmukat az előző rendszerből a rendszerváltás utánra.

ezt Rendszerváltás során…

#864025 matgab Előzmény: #864023

ezt Rendszerváltás során tudatosan így csinálták, hogy lehetetlen legyen szinte megbuktatni a kormányt. Van ebben logika, hiszen MSZMP tagok elszámoltatása nemhogy nem történt meg, hanem a politikai hatalmukat átkonvertálták gazdasági/média hatalommá.

Nem is lehet csodálkozni, hogy 94-ben már hatalmas politikai győzelmet arattak a választásokon. A teljes nyomtatott és képi média az övék volt, az internet pedig még szinte nem is létezett itthon. Ez párosult a teljes gazdasági erővel.

Ha lehetőségük lett volna kormányt buktatni, akkor azt már 90-ben a taxis sztrájk idején megtették volna, az egy balliberális erődemonstráció volt. Nem is értem, hogy az a töketlen Antall miért nem tolta le a taxisokat a hídról. Vagy elég lett volna, ha a rendőrség elkezdte volna bírságolni a tilosban parkoló taxisokat.

És valóban ez a rendszer még mindig sokkal jobb és stabilabb, mint az olasz, ahol kb. az elmúlt 60 évben 60 különböző működésképtelen kormány uralkodott.

https://kiszamolo.hu/mit…

#864023 KawaBazsy

https://kiszamolo.hu/mit-csinalnak-a-penzemmel/


Tudtad, hogy az egyetlen állam Európában Magyarország, ahol még egyetlen kormány sem bukott meg soha, legyen bármilyen korrupt, tehetségtelen vagy kétbalkezes? Legyen bármekkora botrány vagy válság, nálunk egyedül minden kormány kitöltötte a négy évét. Hogy ez alapján a magyar nép bárány-e vagy inkább birka, nem tudom, de azért jól mutatja, mennyire azt gondoljuk, hogy a nép nem szólhat bele az ország dolgaiba. Ezen kellene nagyon gyorsan változtatni.

bigdata

#863886 Spade

A social media elemzése alapján kihozták h Trump 270-280 elektorral nyer. Az elemzés még Trump covidje elött készült

kiváncsi leszek

interjú

#863810 Ibiza Előzmény: #863780

Igen, én kedvelem. Úgy láttam altatják új miniszterelnök jelöltnek de most azt látom inkább agrárminiszter lehet, beleásta magát.
Ő is erős karakter most nem ő kell.

Orbánra koncentrál az el…

#863807 Ibiza Előzmény: #863761

Orbánra koncentrál az ellen, rá feszülnek. Elég csak félrelépni és pofára esnek. Orbán és gyurcsóti erős megosztó karakter. Fidesznek most egy nőre vagy egy vargaszerű pasira van szükség miniszterelnök jelöltnek és újra nyerhetnek.