Sziasztok
Én is mindig az elemzéseiddel kezdem a reggelt, amíg van energiád és kedved csináld, olvasni mindig fogunk, szerintem ezt sokak nevében írhatom.
Sziasztok
Én is mindig az elemzéseiddel kezdem a reggelt, amíg van energiád és kedved csináld, olvasni mindig fogunk, szerintem ezt sokak nevében írhatom.
Jó reggelt! Szia Lenthor!
Nagyon köszönjük a részletes elemzéseidet! Nagyon sokat segítesz vele, veszed a fáradságot és hajnalban is beírod az elképzeléseidet, mi meg nem is reagálunk rá csak élvezzük előnyeit. Biztosan rengetegen vagyunk így... Mégegyszer, nagyon köszönjük! Tartsd meg ezt a jó szokásodat továbbra is!
A Tesla meghaladta az elemzők 0,56 dolláros becslését a harmadik negyedévre, az egy részvényre jutó eredmény 0,76 dollár lett. 8,77 milliárd dolláros bevétel meghaladja a 8,26 milliárd dolláros várakozásokat.
Sziasztok jó reggelt!
Eddig 12.443.
Érdekes lehet ez a szint, mert kisebb támasz.
A következő támasz:
- 12.341 majd
- 12.253
Akkor miért is írtam hogy 12.220 környéke talán elég is lehet????
Most ugye a lokális ATH-ról sárga-kék A-B-C hullámokban megyünk lefelé.
Most a sárga-kék "C" hullámban vagyunk.
Ha megvolt a kis fekete "a" és "b", akkor a kis fekete "c" hullám lehet öt hullámos (pink i-ii-iii-iv-v)
Ebben az esetben az alj lehet 12.320-12.220 között.

Csak akkor, - ha a nagy "C" öt hullámos és a maximális eséseket kihasználja, akkor mehetne mélyebbre!
Ebben az esetben:
- a "iii" hullám alja lehetne 12.214
- a "iv" hullám 12.522
- és az "v" hullám 12.038-12.050
Csak tájékoztató jellegű, mert nem dőlt még el, hogy a "C" öt hullámos lesz.
Ha mégis öt hullámos lesz, akkor november 3.-ig jó lenne, ha megcsinálná a "C" hullámot, mert az amerikai választás után emelkedhetnénk, akár új ATH-ra.
---------------------------------------------------------------------------
Holnap dőlhet el hogy öt hullámban megyünk le, vagy a-b-c hullámot vállaszt.
Az öt hullám normálisabbnak látszik, habár a 12.214 környéke már talán elég is lehetne.
A kevésbé mély esetben már elég is lehet az esés, vagy még eshetünk 12.440-12.470-ig és utána emelkedés!

Ha öt hullámos, akkor is jöhetne egy kis felfelé korrekció 12.620-12.664-ig és utána le 12.214-12.220-ig

Talán lehetne:

Egy kis múlt!
November 3.-án lesz az amerikai elnökválasztás.
Nézzük 2016-os elnökválasztásnál szeptember 1.-től az SP-t.

2012-es elnökválasztásnál így nézett ki:

2008-as év

Az elnökválasztásokig és az elnökválasztások után volt egy kis visszaesés, majd emelkedések jöttek.
-----------------------------------------------------
szeptember 7.-én tettem be, hogy az SP hogyan viselkedett az elnökválasztás előtt és után!
Most eddig:

Még ezen a héten vagy jövő héten bármikor reagálhat az elnökválasztás előtti bizonytalanságra.
Alighanem majd egy éjszaka beesik és mire felébredünk már vissza is rántották.
Így szokott ez lenni.
Pelosi "elégedett" az ösztönző tárgyalások menetével, és reménykedik a választások előtti egyezségben.
-----------------------
McConnell amerikai szenátor: A szenátus hamarosan átjut az 500 milliárdos ösztönzőcsomag felett szavazás.
--------------------------------
csak viccelődnek?
Eddig minden a terveimnek megfelelően alakul.
Óráson egy "hullócsillag"
Ha 20 órára megerősítést nyer, akkor eshetünk tovább.
Most egyelőre felfelé halad a gyertya, de ha gyorsan megfordul, és a hullócsillag alá kerül 20 órára, akkor az erős short jel.

12595-620 támasz zóna, elsőre szerintem megtartja