Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#86373 Waszeitung Előzmény: #86359

Shortstoppod van hatiban vagy kifuttatod?

Zabás egész héten túlteljesítünk mkit,nem csak tennap :D

#86365 Zabás Előzmény: #86359

Komolyan, én sem hiszem el, hogy sehol nem tudunk ellenállni egy kis emelkedésnek! Rossz kurvák vagyunk lefekszünk egyből egy-két pozitív hírnek! :) /Miközben a hazai gazdaság romokban/ Ez van, ha gumi nélkül történnek a dolgok, egyből megfertőznek :) !

Minden indikátor a a maxon, majdnem minden papírnál, napi felbontás alatt legalábbis!

Legjobb jel a shortok nyitására: Vége! Tényleg vége?

#86363 Kissherceg Előzmény: #86362

persze, hogy beszámít mindkettőbe, csak arányok másak, lásd pl egis :) A BUX hati az a buxhoz tartozik, bumix egy totál másik index, más papírokkal és súlyozással.

#86362 Zabás Előzmény: #86359

Azóta észrevettem, hogy az FHB, Fotex, EMASZ, PANNERGY, SYNERGON és a TVK is mindkettőben szerepel!

OK, hogy nem kizáró ok, de akkor mindkettő értékét változtatja is? Csak a HATI és a BUX kapcsolata miatt? HATI a BUMIX-al nincs kapcsolatban?

#86359 Kissherceg Előzmény: #86355

mindkettőbe tartozhat, a két tagság nem kizáró ok.

sok stop lenne 17k felett az tény,de sztm az előző csúcsnál is :) már most 15800 felett vagyunk, tehát réssel 16k :) Ma adtam még hatit ja... :)

Re: Gl

#86353 Waszeitung Előzmény: #86348

Vazz meglesz 4 nap alatt a 2000 pont,.....szó volt róla hogy pattanunk,de arról nem új csúcsra megyünk :D

Holnap réssel át 15800 buxon,eszem****om megáll....ellenállás meg sehol.

Kellemes pihenést,rá ne nézz a piacra az idő alatt,hatiban nyomod még a shortbővítést? :D

Gl

#86345 Waszeitung

Holnap vágunk még egy réssel felfelé nyitós bazi nagy gyertyát,ami a 4.lesz,így nem lesz őszinte a mosolyom....

Re: G

#86254 kelvin Előzmény: #86250

Még megvan a shortom, de 2k-t valahogy csak tudok finanszírozni :-)

Magasabbról tudok majd nyitni :-)

Re: G

#86250 Kissherceg Előzmény: #86240

reggel még nem vigyorogtál kis short záró... Én holnapra tettem be 200fölé visszavonásig, de kicsit meglepődtem ,hogy leteljesült. :)